Krachtige keuzes

Krachtige keuzes - Jessica van Wingerden | Northernlights300.org

...aken. In dit boek vind je alle ingrediënten die je nodig hebt om doelgericht in actie te komen: - inspirerende interviews met mensen die krachtige keuzes hebben gemaakt; - concrete opdrachten om direct in beweging te komen; Krachtige keuzes; Daarnaast bevat het pakket specifiek materiaal dat in deze training wordt gebruikt ... Krachtige keuzes voor een gelukkige toekomst en een ... ... . Het betreft vereiste materialen zoals handouts, persoonlijke licentie voor de leercommunity, online tests/scans én zes maanden toegang tot het online platform van New Heroes. "Krachtige keuzes" heeft een mooie vormgeving, De foto's zijn niet '13 in 1 dozijn', de schrijfopdrachten zijn prettig om in te vullen. De auteurs zijn beiden directielid bij Nelissen & Schouten en hebben nog diverse nevenfuncties. Krachtige keuzes 21 februari 2020 . By Vrouw & Altena. Zelf keuzes maken in je leven en je ... Krachtige keuzes | Van Wingerden, Schenning ... ... . "Krachtige keuzes" heeft een mooie vormgeving, De foto's zijn niet '13 in 1 dozijn', de schrijfopdrachten zijn prettig om in te vullen. De auteurs zijn beiden directielid bij Nelissen & Schouten en hebben nog diverse nevenfuncties. Krachtige keuzes 21 februari 2020 . By Vrouw & Altena. Zelf keuzes maken in je leven en je loopbaan is mij met de paplepel ingegoten. Mijn oma streed voor haar recht te blijven werken na de oorlog, en ze won. Mijn moeder ging studeren zodra het kon, na haar trouwen. Krachtige keuzes maken in werk en loopbaan start daarom met het in kaart brengen van essentiële gebieden in je leven. Dus niet alleen het werk zelf, maar juist ook alles daar-buiten. Denk bijvoorbeeld aan thuis, financiën, gezondheid en vrije tijd. Bedenk wat voor Schouten Global. We empower individuals, teams and leaders with customized behavioral training and coaching. We develop our solutio...

INFORMATIE

AUTEUR
Jessica van Wingerden
DIMENSIE
9,98 MB
BESTANDSNAAM
Krachtige keuzes.pdf

OMSCHRIJVING

Goed gewerkt vandaag? Geïnspireerd en vol energie jouw unieke bijdrage geleverd? Of ben je toch niet helemaal tevreden over de plek waar je loopbaan je naartoe heeft gebracht? Zeg eens eerlijk: is de match tussen jouw kwaliteiten en je werk nog steeds "made in heaven'? Of zijn jij en je baan misschien wat uit elkaar gegroeid? Dan is het tijd om de regie te pakken en krachtige keuzes te maken.In dit boek vind je alle ingrediënten die je nodig hebt om doelgericht in actie te komen: - inspirerende interviews met mensen die krachtige keuzes hebben gemaakt; - concrete opdrachten om direct in beweging te komen;- relevante inzichten uit de wetenschap praktisch vertaald;- toegang tot een online Krachtige Keuze Scan inclusief persoonlijk feedbackrapport.Niets houdt je meer tegen. Het is echt een kwestie van kiezen!

Wil je het boek lezen?Krachtige keuzes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jessica van Wingerden. Lezen Krachtige keuzes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN