HET INTERVIEW

HET INTERVIEW - Lidy Thijsen | Northernlights300.org

...l) of exitinterview (bij het vertrek van een medewerker) ... Interview - 15 definities - Encyclo ... . English: interview Deutsch: Interview | Bekijk of het der of die Interview is. Français: interview | Bekijk of het Le o La interview is. Jou of jouw: jouw intervieuw Buigings-e: Mooi of mooie intervieuw Groot of grote intervieuw Half of halve intervieuw Grappig of grappige intervieuw Leeg of lege intervieuw leuk of leuke intervieuw Vet of ... Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, acht ... Soorten interviews - Scribbr ... ... Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door de Volkskrant. interview Nieuws & Achter­grond Onderzoeksmethoden - het interview Bij het schrijven van een wetenschappelijk onderzoek wordt vaak gebruik gemaakt van interviews. Interviewen is dan ook een zeer goede methode om informatie te verkrijgen. het interview zelfst.naamw. Uitspraak: [ˈɪntərvjuː] Verbuigingen: -s (meerv.) gesprek waarbij iemand vragen stelt en een ander antwoordt - interview. Studenten nemen soms interviews af voor hun onderzoek. - Sometimes students have to take interviews for their research. De premier gaf een interview op televisie. Na het interview mag het publiek kiezen welke van Ruttes favoriete popnummers door pianist Erik Lensink zal worden gespeeld. De keuze valt op 'Radar Love' van Golden Earring. Het journalistieke interview is een middel om informatie te verkrijgen over een zaak, dus een (actuele) gebeurtenis of een ontwikkeling, of over een persoon. Die informatie kun je vervolgens verwerken tot een volledig interviewartikel of gebruiken als illustratiemateriaal in andersoortige journalistieke artikelen zoals nieu...

INFORMATIE

AUTEUR
Lidy Thijsen
DIMENSIE
11,74 MB
BESTANDSNAAM
HET INTERVIEW.pdf

OMSCHRIJVING

75 jaar vrijheid.Geboren Friezin, Leids Verzetsstrijdster.Weinig was de feministische, antimilitaristische en tikkie anarchistische Sietske te veel. Meestal zonder angst en vanuit een sterke innerlijke overtuiging strijdt ze op haar manier tegen de Duitsers en later tegen onrecht in het algemeen. Op haar kamertje op het Rapenburg hield ze wapens verborgen, ze deed mee met overvallen, redde een jonge Leids verzetsstrijder uit het beruchte Kamp Amersfoort, hielp haar minnaar uit de SD- Weteringschansgevangenis in Amsterdam, en zette met behulp van enkele Leidenaars een clandestien kindertehuis op aan de Witte Singel. Daden waarvan weinigen weten. Daden die leidden tot onze vrijheid. Dit portret is een ode aan de stad van de vrijheid, Leiden. Het is een ode aan alle Leidse verzetsstrijders, een eerbetoon aan alle vrouwen in het verzet, in welke tijd dan ook. Èn een eerbetoon aan de vergeten verzetsheldin, Sietske Buiteveld, getrouwd Piena.

Wil je het boek lezen?HET INTERVIEW in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lidy Thijsen. Lezen HET INTERVIEW Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN