Een vreemde eend in Afrika

Een vreemde eend in Afrika - Gert Duson | Northernlights300.org

...raad bij reisgids-kopen.nl. De online reisgidsen specialist ... Een vreemde eend in Afrika , Gert Duson | ISBN: 9789020997552 ... . Een vreemde eend in Afrika (boek) Bekijk alles. Een vreemde eend in Afrika (E-boek) Gert Duson • ebook • epub. Samenvatting . Het verhaal van een mission impossible die werkelijkheid werd Zes gebroken assen, een kapotte versnellingsbak en vijf maal het chassis vernield... Een vreemde eend in Afrika (E-boek) (Dutch Edition) y más de 8.000.000 libros están disponibles para Amazon Kindle . Má ... Een vreemde eend in Afrika | Uitgeverij Lannoo ... .000.000 libros están disponibles para Amazon Kindle . Más información Het verhaal van een mission impossible die werkelijkheid werd Zes gebroken assen, een kapotte versnellingsbak en vijf maal het chassis vernield... Met te weinig water en benzine in de Sahara geholpen worden door een Belgische familie... Ternauwernood... 'Een vreemde eend in Afrika' beschrijft het avontuur van deze meer dan bijzondere reis. Onvoorbereid, onnozel en met een heleboel geluk reizen Christophe Porteman en Gert Duson door 20 landen. Ze vertrekken vanuit Brussel, maar na een paar kilometer komen ze al in de problemen. Een vreemde eend in Afrika naar Kaapstad in een Citroen 2CV Gert Duson. Nederlands | Paperback € 19,99 + 39 punten . Uitgave Tijdelijk niet leverbaar, verwachte leverdatum onbekend. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard ... Een vreemde eend in Afrika Naar Kaapstad in een Citroën 2cv. Gert Duson Een vreemde eend in Afrika van Gert Duson (boek, paperback, ISBN 9789020997552). Het verhaal van een mission impossible die werkelijkheid werd Zes gebroken assen, een kapotte versnellingsbak en vijf... Bestel Een vreemde eend in Afrika (E-boek) van Gert Duson. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Koop nu Een vreemde eend in Afrika (E-boek) van Gert Duson bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Hallo! Op zoek naar een Een vreemde eend in Afrika-boek geschreven door auteur Gert Duson? Registreer u op onze website imperialviennaorchestra.co.uk en download gratis boeken! Met te weinig water en benzine in de Sahara geholpen worden door een Belgische familie... Ternauwernood onts Een vreemde eend in Afrika (E-boek), Gert Duson - Ebook - 9789020998283 | AKO boeken Een vreemde eend in Afrika book. Read 3 reviews from the world's largest community for readers. Avonturen van twee Belgische jongemannen die met een Citr......

INFORMATIE

AUTEUR
Gert Duson
DIMENSIE
11,7 MB
BESTANDSNAAM
Een vreemde eend in Afrika.pdf

OMSCHRIJVING

Het verhaal van een mission impossible die werkelijkheid werd Zes gebroken assen, een kapotte versnellingsbak en vijf maal het chassis vernield... Met te weinig water en benzine in de Sahara geholpen worden door een Belgische familie... Ternauwernood ontsnappen aan moordende en plunderende bendes in Nigeria en Noord-Kenia en gered worden van de leeuwen door een blondine in een wildpark van Namibië... Het lijken de perfecte ingrediënten voor een James-Bondverhaal, maar het zijn slechts enkele van de spannende verhalen die twee jonge avonturiers beleefden op hun reis naar Kaapstad in een 'eend' of 'geit' zoals een Citroën 2cv in Nederland en Vlaanderen wordt genoemd. Het verhaal van een mission impossible die werkelijkheid werd.

Wil je het boek lezen?Een vreemde eend in Afrika in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gert Duson. Lezen Een vreemde eend in Afrika Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN