Een hologram voor de koning

Een hologram voor de koning - Dave Eggers | Northernlights300.org

... futuristisch vergadersysteem moet slijten aan de koning, bestemd voor de King Abdullah Economic City, een hightech stad in wording ... Een hologram voor de koning: Amazon.es: Eggers, Dave, De ... ... . Clay belandt in een hem vreemde wereld, waar hij niets voor elkaar krijgt en vooral tot wachten veroordeeld is. Een hologram voor de koning, Dave Eggers (Lebowski) Marlèn Nolta (Boekhandel van Pampus, Amsterdam) | 14 november 2012. Alan Clay is een man van middelbare leeftijd wiens leven getekend is door mislukte ondernemingen. Elke keer als het erop aankomt, neemt hij de verkeerde beslissingen of doet hij niets. In Een Hologram voor de Koning maakt Egger ... Een hologram voor de koning | Boeken ... . Elke keer als het erop aankomt, neemt hij de verkeerde beslissingen of doet hij niets. In Een Hologram voor de Koning maakt Eggers de ongrijpbare economische crisis op meesterlijke wijze tastbaar. Anti-held Alan Clay is een Amerikaanse vijftiger die via de vele omwegen van het leven in Saoedi-Arabië belandt om een ICT-contract binnen te rijven in een stad-in-aanbouw, de King Abdullah Economic City (KAEC). Het hele verhaal lang, met een geduld dat aan het absurde grenst, wacht ... Een hologram voor de koning is een aangrijpend verslag van een man die zich staande probeert te houden in een turbulente fase in zijn leven, en die vecht voor zijn dochter - en zichzelf. Het eBook kopen. Prijs: € 6,99. Je bent nu in de winkel voor Nederland....

INFORMATIE

AUTEUR
Dave Eggers
DIMENSIE
4,35 MB
BESTANDSNAAM
Een hologram voor de koning.pdf

OMSCHRIJVING

Alan Clay heeft alles verloren door de crisis: zijn bedrijf, zijn huis, zijn vrouw, zijn kind. hij reist af naar Saoedi-Arabië, om daar - in een gloednieuwe, nog onvoltooide stad midden in de woestijn - een deal te maken met koning Abdullah: samen met enkele medewerkersvan een bedrijf gespecialiseerd in holografische presentaties wacht hij op de koning en zijn entourage, in een laatste poging beslag op zijn huis te voorkomen, de studie van zijn dochterte betalen, en eindelijk - eindelijk! - iets groots tot stand te brengen. Een hologram voor de koning is een aangrijpend verslag van een man die zich staande probeert te houden in een turbulente fase in zijn leven, en die vecht voor zijn dochter - en zichzelf.

Wil je het boek lezen?Een hologram voor de koning in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dave Eggers. Lezen Een hologram voor de koning Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN