De wonderjaren van Taat & De Regt

De wonderjaren van Taat & De Regt - Casper Postmaa | Northernlights300.org

...t & De Regt' staan alle verhalen: de intieme lunches met de prins, een haai in een Scheveningse fontein, cocaïne als amuse en de nacht dat de liefde werd bedreven onder 'De Stier van Potter' ... Gelegenheid - Taat en de Regt ... . Wie Den Haag liefheeft, en dat geldt zeker voor ondernemers, moet dit boek lezen! 'De wonderjaren van Taat & De Regt' De wonderjaren van Taat & De Regt van Casper Postmaa (boek, paperback, ISBN 9789059973060). Dick Taat (Amsterdam, 1949) en Jaap de Regt (Den Haag, 1951) sloten in de jaren vijftig vriendschap en vrienden zijn ze... Het boek De wonderjaren van Taat & De Regt, geschreven door Casper ... De wonderjaren van Taat & de Regt - het zakenblad van Den Haag ... . Dick Taat (Amsterdam, 1949) en Jaap de Regt (Den Haag, 1951) sloten in de jaren vijftig vriendschap en vrienden zijn ze... Het boek De wonderjaren van Taat & De Regt, geschreven door Casper Postmaa, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De wonderjaren van Taat & De Regt: Amazon.es: Postmaa, Casper: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal.es. Hola, Identifícate. Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Devoluciones y Pedidos Suscríbete a. Prime Cesta. Todos los departamentos. Ir Buscar Hola ... Dick Taat (Amsterdam, 1949) en Jaap de Regt (Den Haag, 1951) sloten in de jaren vijftig vriendschap en vrienden zijn ze nog steeds. Ze groeiden op in de Haagse Vogelwijk, waar ze ook hun eerste gezamenlijke business lanceerden: antennes van daken halen voor 35 gulden per stuk. De wonderjaren van Taat & De Regt | Postmaa, Casper | ISBN: 9789059973060 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Staat het boek niet in de resultaten? Kies dan zoek op titel, auteur of ISBN in de zoekbalk bovenaan om meer resultaten te zien. De wonderjaren van Taat & De Regt Door Casper Postmaa. Nog geen waardering Wees de eerste! Jouw waardering ... De wonderjaren van Taat & De Regt Dick Taat (Amsterdam, 1949) en Jaap de Regt (Den Haag, 1951) sloten in de jaren vijftig vriendschap en vrienden zijn ze nog steeds. Ze groeiden op in de Haagse Vogelwijk, waar ze ook hun eerste gezamenlijke business lanceerden: antennes van daken halen voor 35 gulden per stuk. Noté /5. Retrouvez De wonderjaren van Taat & De Regt et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion Bestel De wonderjaren van Taat & De Regt van Casper Postmaa. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Taat & de Regt Partyservice en Organisatie; jaren 70, 80 en 90. 81 likes. Het boek "de Wonderjaren van Taat & de Regt" door Casper Postmaa. 21 november... The Wonder Years is een televisieserie, bedacht door Neal Marlens en Carol Black.De serie werd gedurende 6 seizoenen (van 1988 tot 1993) in primetime uitgezonden door de Amerikaanse zender ABC.Begin jaren 90 werd de reeks ook integraal uitgezonden in Vlaanderen door de openbare omroep...

INFORMATIE

AUTEUR
Casper Postmaa
DIMENSIE
8,98 MB
BESTANDSNAAM
De wonderjaren van Taat & De Regt.pdf

OMSCHRIJVING

Dick Taat (Amsterdam, 1949) en Jaap de Regt (Den Haag, 1951) sloten in de jaren vijftig vriendschap en vrienden zijn ze nog steeds. Ze groeiden op in de Haagse Vogelwijk, waar ze ook hun eerste gezamenlijke business lanceerden: antennes van daken halen voor 35 gulden per stuk. Het was voor beiden de opmaat naar een opwindende carrière als innovatieve ondernemer.Dit boek volgt hun verhaal, maar het is ook een tijdsbeeld van de jaren zeventig en tachtig, toen de regels losser waren en de feesten wilder: lees over de haai in een Scheveningse fontein, Wassenaarse party's met cocaïne op zilveren schalen en de nacht dat de liefde werd bedreven onder de 'Stier van Potter'. Dick Taat en Jaap de Regt stampten een halve eeuw geleden cateringbedrijf Taat & De Regt uit de grond, dat in no time uitgroeide tot een begrip in de Randstad. De gestreepte jasjes van Taat & De Regt moesten de champagne inschenken, anders was een feest niet compleet. Hun bedrijf had het imago van jong, snel, hip en mooi. Hun geheim? Taat & De Regt zei nooit 'nee'. Dick en Jaap maakten het onmogelijke mogelijk, waardoor hun feesten soms leken op een illusionistisch spel met dekschalen. 'Boven hadden we Mexicaanse sperziebonen en die verhuisden we naar beneden en dan waren het opeens Indonesische sperzieboontjes.' Maar Taat & De Regt zei ook 'ja' tegen mysterieuze lunches van prins Bernhard en een vriendin in jachthuis Ter Horst in Voorschoten.Na het desastreus verlopen 'Murphy-jaar' van 1991 volgde ieder zijn eigen pad. Jaap de Regt richtte het succesvolle Aqua System op, dat coolers met gezuiverd water leverde, Dick Taat zette onder meer Major Tom en Taat & Friends op en was exploitant van de vernieuwde Boerderij Meyendel. De Haagse journalist Casper Postmaa schreef het meeslepende verhaal van Dick Taat & Jaap de Regt op. Casper Postmaa (Amsterdam, 1950) werkte van 1974 tot2009 als journalist voor het Rotterdamsch Nieuwsblad en de Haagsche Courant. Hij schreef in die periode reportages en interviews in binnen- en buitenland. Ook verscheen van zijn hand jarenlang de dagelijkse column "Deining' in AD Haagsche Courant. Van 2013 tot 2017 was hij hoofdredacteur van weekblad Den Haag Centraal. In die laatste krant publiceert hij nog steeds columns. Postmaa schreef tijdens zijn loopbaan een groot aantal boeken, zoals "Eindeloos Den Haag', over een reis rond de wereld voor de Haagsche Courant, en "September van een eeuw' (1999), een feuilleton gewijd aan het fin-de-siècle. In 2011 publiceerde hij "Napels zien. Zes verhalen met een einde'. In één ervan lost hij de mythische moord op de Haagse prostituee Blonde Dolly op. Sinds 2017 is Casper Postmaa werkzaam als onafhankelijk journalist en schrijver.

Wil je het boek lezen?De wonderjaren van Taat & De Regt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Casper Postmaa. Lezen De wonderjaren van Taat & De Regt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN