Meidezeggenschap

Meidezeggenschap - Terry Pratchett | Northernlights300.org

...en belangrijk bij het creëren van draagvlak ... PDF Experimenteren in Medezeggenschap ... . Goed besturen, kan niet zonder goede medezeggenschap. AOb Medezeggenschap biedt cursussen en trainingen voor leden van een mr of or. Schrijf je in op een van onze cursussen, op maatwerk of een nog intensiever traject van advies en begeleiding op je eigen school. Medezeggenschap van studenten en medewerkers verhoogt de kwaliteit van bestuurlijke besluiten, vergroot het draagvlak voor deze besluiten en zorgt voor betrokkenheid van medewerkers en studenten bij de organisatie. De Radboud Universiteit kent een aantal ov ... Medezeggenschap cliënten in de zorg | Rechten van patiënt ... ... . De Radboud Universiteit kent een aantal overlegorganen waarin de medezeggenschap en inspraak van studenten en medewerkers is geregeld. Oosterhoorn Medezeggenschap is een professioneel en dynamisch bureau dat OR-en ondersteunt bij het formuleren en waarmaken van zijn ambities. Met onze praktische manier van trainen, adviseren en begeleiden helpen wij de OR bij het realiseren van zijn toegevoegde waarde....

INFORMATIE

AUTEUR
Terry Pratchett
DIMENSIE
8,52 MB
BESTANDSNAAM
Meidezeggenschap.pdf

OMSCHRIJVING

"Ik wil tovenaar worden,' zei Esk.De tovenaars staarden haar aan."Tovenaar?' vroeg Snijhoek. "Jij wilt tovenaar worden?'"Ja,' zei Esk. "Ik ben de achtste zoon van een achtste zoon. Dochter bedoel ik.'Voordat de Dood zijn knokige hand naar hem uitstrekte moest Stokkel Tromp nog even zijn toverstaf doorgeven aan de achtste zoon van een achtste zoon. Tot verdriet van de macho wereld van de tovenarij zag hij iets over het hoofd: het geslacht van de pasgeborene.Onder de hoede van Opoe Wedersmeer reist Esk naar Ankh-Meurbork. Opoe is een heks, maar Esk wil tovenaar worden.Onderweg leert Esk over seks, al zorgt haar sekse voor veel meer consternatie. Gelukkig kan Esk haar eigen boontjes doppen — vooral met de hulp van Opoe Wedersmeer en… mevoi Copsuf, de parel van de Gesloten Universiteit.Weergaloos leuk en toch spannend.Leuk en toch weergaloos spannend.

Wil je het boek lezen?Meidezeggenschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Terry Pratchett. Lezen Meidezeggenschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN