Geen gewone puber

Geen gewone puber - Noor Tromp | Northernlights300.org

...jkheidsproblemen herkent en kunt behandelen ... Geen gewone puber - Noor Tromp - (ISBN: 9789057124464 ... ... . 'Geen gewone puber' door Noor Tromp - Onze prijs: €20,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Geen gewone puber Noor Tromp Uitgeverij Nieuwezijds . Beoordelingen. Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste om "Geen gewone puber" te beoordelen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * Geen gewone puber Tijdschrift: Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 6/2017 Auteur: Lidwien J. J. M. Geertjens » Toegang tot de volledi ... Geen gewone puber - NRC Webwinkel ... . J. M. Geertjens » Toegang tot de volledige tekst krijgen. Log in om toegang te krijgen. Hier inloggen Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang: BSL ... "Waarom kan zij toch geen gewone puber zijn die van het leven geniet en het ook voor ons aangenaam maakt, vraag ik me soms af." Gewone pubers gedragen zich niet zo. Gewone pubers zien zichzelf als het stralende middelpunt van het heelal en worden erg chagrijnig als dat niet zo blijkt te zijn. Dat is dus ook erg vaak. 12 Geen gewone puber. Toch zijn er ook pubers die zulk afwijkend gedrag vertonen en gedurende zo'n lange tijd dat echt sprake is van een pro-bleem. Een probleem dat níet zomaar over gaat. Deze pubers blijven maar vastlopen op school, thuis en in vriendschappen. Iedere puber heeft trekjes die weleens lastig zijn. Maar pubers met een persoonlijkheidsstoornis hebben trekken die heel vaak heel lastig zijn, zowel voor zichzelf als voor de mensen om hen heen. Eén op de tien jongeren heeft een persoonlijkheidsstoornis. Door hun gevoelens, gedachten en gedrag lopen zij in allerlei situaties vast: thuis, op school en in de omgang met anderen. Omdat hun ... Bestel Geen gewone puber van Noor Tromp. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Er zal een wachtwoord naar je gemaild worden. Home. Geen gewone puber We hebben er trouwens ook helemaal geen belangstelling voor, het is heel gewoon dat ze hier is." Verder krijg je uit het verhaal de indruk dat Amalia verder een heel gewone puber is, die op een gewone, weliswaar elitaire, school zit. Geen gewone puber. Noor Tromp - Paperback / softback. Details Iedere puber heeft trekjes die weleens lastig zijn. Maar pubers met een persoonlijkheidsstoornis hebben trekken die heel vaak heel lastig zijn, zowel voor zichzelf als voor de mensen om hen heen. Van de schrijver van 'Geen gewone puber' Aan het einde van haar boek 'Geen gewone puber' geeft Noor Tromp nog een paar tips voor ouders met kinderen met persoonlijkheidsproblematiek. Ik wil hier graag aan toevoegen dat deze tips ook heel bruikbaar en toepasbaar zijn voor alle andere ouders van pubers. Wat kun je doen als […] Geen gewone puber. borderline en andere persoonlijkheidsproblemen tijdig ...

INFORMATIE

AUTEUR
Noor Tromp
DIMENSIE
12,14 MB
BESTANDSNAAM
Geen gewone puber.pdf

OMSCHRIJVING

Iedere puber heeft trekjes die weleens lastig zijn. Maar pubers met een persoonlijkheidsstoornis hebben trekken die heel vaak heel lastig zijn, zowel voor zichzelf als voor de mensen om hen heen.Eén op de tien jongeren heeft een persoonlijkheidsstoornis. Door hun gevoelens, gedachten en gedrag lopen zij in allerlei situaties vast: thuis, op school en in de omgang met anderen. Omdat hun problemen vaak lijken te passen bij normaal pubergedrag, is het herkennen ervan lastig. Dit boek helpt daarbij.Aan de hand van verhalen van jongeren en ouders en op basis van wetenschappelijke bevindingen geeft Noor Tromp antwoord op vragen als: * Hoe herken ik persoonlijkheidsproblemen? * Hoe heeft mijn kind deze problemen ontwikkeld? * Wat kunnen we eraan doen? Daarnaast geeft ze ouders en behandelaren praktische tips voor het omgaan met deze pubers, en informatie over de beschikbare behandelvormen.Dr. Noor Tromp is werkzaam als klinisch wetenschappelijk onderzoeker bij Triversum, Centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie, en als senior beleidsmedewerker bij Parlan Jeugdhulp.

Wil je het boek lezen?Geen gewone puber in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Noor Tromp. Lezen Geen gewone puber Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN