Leven zonder tranen

Leven zonder tranen - Han van den Boogaard | Northernlights300.org

...d Han. Nederlands | Paperback € 19,90 + 39 punten ... Leven zonder tranen, Han van den Boogaard - Paperback ... ... . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... leven met problemen is een helse strijd vertrouw iedereen vooral die om je geven en je zal zeker een goed leven na streven leef met passie en leef met gevoel leef zonder zorgen en kies je eigen doel geloof in het lot dat dichter bij zal komen dit is het echte leven waar tranen zullen stromen... leef met passie en leef met gevoel leef zonder . ... Leven zonder tranen - Uitgeverij Samsara ... ... leef met passie en leef met gevoel leef zonder ... Een half miljoen ouderen heeft geen geld om zich te verzekeren tegen de kosten van een kunstgebit. Veel mensen lopen door met hun oude gebit of leven verder zonder tanden. Ze hebben moeite met ... Leven zonder tranen Han van den Boogaard. 0. Verschenen in 2009 bij Samsara Uitgeverij b.v. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Non-fictie Topics 0 Genre Religie & Spiritualiteit Aantal pagina's 172 Uitgeverij Samsara Uitgeverij b.v. Laatste editie 14 oktober 2009...

INFORMATIE

AUTEUR
Han van den Boogaard
DIMENSIE
4,66 MB
BESTANDSNAAM
Leven zonder tranen.pdf

OMSCHRIJVING

Gedurende zijn hele leven heeft de Ierse schrijver Terence Gray geprobeerd om zo weinig mogelijk sporen achter te laten die iets zouden kunnen prijsgeven van zijn persoonlijke leven. Die strategie typeerde hem en sloot naadloos aan bij zijn uitgangspunt dat er in feite niemand is om iets over te weten te komen. Want als geen ander heeft Gray als schrijver de illusie van de persoonlijke identiteit weten te doorgronden.Tussen 1958 en 1974 publiceerde hij onder de naam Wei Wu Wei een serie van acht bijzondere boeken. Ze werden in die tijd slechts door een kleine groep lezers opgemerkt en op waarde geschat. In de loop der jaren veranderde dat omdat steeds meer mensen begonnen te zien dat elk van deze boeken een schat aan non-dualistische wijsheid bevatte, en dat ze tezamen moeiteloos als één groot werk van ongekende klasse beschouwd konden worden.Met Leven zonder tranen heeft Han van den Boogaard een selectie uit de teksten van Wei Wu Wei samengesteld die niet beoogt volledig te zijn, maar wel de kern van zijn ideeënwereld zichtbaar maakt. Alle stijlmiddelen die de schrijver gebruikte, van essays, dialogen en gedichten tot eenregelige aforismen, komen aan bod. De teksten zijn voorzien van een inleiding over het leven en werk van deze fascinerende filosoof, die in 1983 op 92-jarige leeftijd overleed.

Wil je het boek lezen?Leven zonder tranen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Han van den Boogaard. Lezen Leven zonder tranen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN