Het Verticale Strand

Het Verticale Strand - Oscar van den Boogaard | Northernlights300.org

...zijn in elkaars nabije omgeving opgegroeid, in Utrecht ... Boek: Het Verticale Strand - Geschreven door Oscar van den ... ... . Het verticale strand is een familie-epos over drie generaties vrouwen, dat de ziel van onze tijd genadeloos blootlegt. Een totaalroman over seks, liefde, dood, eenzaamheid en het verlangen naar vervulling. 1969 - Een dag na de eerste maanlanding trekken drie jonge vrouwen naar Parijs. Na 24 uur extase keren ze terug naar huis. Maar hun trip is niet zonder gevolgen. 2005 - Drie jonge vrouwen rijden door de woestijn in ... Het verticale strand eBook door Oscar van den Boogaard ... ... . 2005 - Drie jonge vrouwen rijden door de woestijn in LA - elk met hun dromen en verlangens. W 1969 - Een dag na de eerste maanlanding trekken drie jonge vrouwen naar Parijs. Na 24 uur extase keren ze terug naar huis. Maar hun trip is niet zonder gevolgen. 2005 - Drie jonge vrouwen rijden door de woestijn in LA - elk met hun dromen en verlangens. Wie zijn ze? Wat drijft hen? Wat willen ze? Het verticale strand is een familie-epos over drie generaties vrouwen, dat de ziel van onze tijd ... Het verticale strand is een familie-epos over drie generaties vrouwen, dat de ziel van onze tijd genadeloos blootlegt. Een totaalroman over seks, liefde, dood, eenzaamheid en het verlangen naar vervulling. Specificaties. ISBN-nummer: 9789023416241 ... Het verticale strand is een familie-epos over drie generaties vrouwen, dat de ziel van onze tijd genadeloos blootlegt. Een totaalroman over seks, liefde, dood, eenzaamheid en het verlangen naar vervulling. Pers 'De belangrijkste stem van zijn generatie.' - De Standaard Het Verticale Strand direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Het verticale strand - Oscar van den Boogaard - 5 5 x gezien 0 0 x bewaard sinds 18 apr. '19, 02:37. Bewaar ... Bestel Het verticale strand van Oscar van den Boogaard. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het verticale strand begint en eindigt op het moment dat Lucy van Nispen in haar grote huis aan het Wilhelminapark in Utrecht haar vijfentachtigste verjaardag viert. De tweede verhaaldraad is het uitstapje van drie vriendinnen Gloria, Brenda en Zoe die op de dag dat Neil Armstrong op de maan landt (juli 1969) naar het mondaine Parijs vertrekken om de vrijheid in het leven te ontdekken. 'Het verticale strand' mist de suggestieve kracht van 'Fremdkörper', de emotionele diepte van 'De heerlijkheid van Julia', de ingehouden grandeur van 'Liefdesdood' of de adembenemende directheid ... Het verticale strand is een fam...

INFORMATIE

AUTEUR
Oscar van den Boogaard
DIMENSIE
11,99 MB
BESTANDSNAAM
Het Verticale Strand.pdf

OMSCHRIJVING

1969 - Een dag na de eerste maanlanding trekken drie jonge vrouwen naar Parijs. Na 24 uur extase keren ze terug naar huis. Maar hun trip is niet zonder gevolgen.2005 - Drie jonge vrouwen rijden door de woestijn in LA - elk met hun dromen en verlangens. Wie zijn ze? Wat drijft hen? Wat willen ze?Het verticale strand is een familie-epos over drie generaties vrouwen, dat de ziel van onze tijd genadeloos blootlegt. Een totaalroman over seks, liefde, dood, eenzaamheid en het verlangen naar vervulling.

Wil je het boek lezen?Het Verticale Strand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Oscar van den Boogaard. Lezen Het Verticale Strand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN