Geen zelf geen ander

Geen zelf geen ander - A. Khema | Northernlights300.org

...ar rekening houdt met een ander en juist dingen doet of laat ... Geen zelf, geen ander - Richard Sylvester - (ISBN ... ... ... Want er zijn verschillende redenen waarom mensen de auto van een ander willen verzekeren, bijvoorbeeld: omdat je als ouder minder premie betaalt dan je kind die net zijn rijbewijs heeft omdat je vanwege schulden zelf geen auto mag of wil bezitten, maar wel wil autorijden omdat je zelf geen parkeervergunning kan krijgen, maar een ander wel; en diegene wil wel op papier eigenaar van je auto zijn Voor mij is dat het boek van de boeddhistische non Ayya Khema " Geen Zelf, Geen Ander" ( Being Nobody,Going Nowhere) Voor het eerst gelezen tijdens mijn 12 maanden durende reis door Azië eind jaren 70. Sindsdien naslagwerk en mentaal kompas in roerige en rustig ... Geen zelf, geen ander - Richard Sylvester - InZicht ... . Sindsdien naslagwerk en mentaal kompas in roerige en rustige tijden. Hoe onze kijk verandert, beschrijft Richard Sylvester in Geen zelf, geen ander met een ongewone directheid en toegankelijkheid, compromisloos, glashelder en to the point. 'Komt heel dicht bij een beschrijving van het onbeschrijfelijke.' Lezersreactie op amazon.com 'Een fijn, compact geheel met korte hoofdstukken.' Met het sociale domein is iets raars aan de hand. Enerzijds is sprake van een obsessie met het zelf. 'Zelf'regie', 'zelf'redzaamheid, 'zelf'regulering', 'zelf'management; talloze beleidsnota's, congressen en artikelen gaan erover. Anderzijds is er de herontdekking van de ander. Het idee van de mens als losstaande atoom waaraan naar believen gepeuterd kan worden, is op ... Het boek Geen zelf geen ander, geschreven door A. Khema, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Vergelijken - Geen zelf, geen ander, praktische aanwijzingen bij boeddhistische meditatie (a. Khema) (2002) ISBN: 9789070104979 - 'Het spirituele pad', aldus Ayya Khema,'gaat alleen maar over loslaten... voortdurend laten varen wat wij rondom ons heen… AMSTERDAM (ANP) - Willem Holleeder krijgt in het hoger beroep van zijn strafzaak geen ander hof. Het gerechtshof in Amsterdam besloot maandag de beroepszaak 'gewoon' zelf te behandelen, ondanks ... Wendy kreeg oogwit van een ander, maar was zelf geen oogdonor: 'Als ik mijn eigen regels gevolgd had...' MIDDELBURG - Ze was altijd al een vurig pleitbezorger van een donorcodicil. gêne. als woordenboektrefwoord: g e ne: vnw. die, gindse ; aan gene zijde, aan de overkant. Geen geld om te scheiden man daar kan je wel 10 x van scheiden!! Mensen dromen van dat spaargeld. Wij hadden toen die tijd nog geen 2000 euro toen we gingen scheiden maar ik ben gescheiden en goed terecht gekomen. Zelf har regeert en tis gewoon gelukt hoor ook zonder spaargeld. Geen zelf zonder ander Tijdschrift: Vakblad Sociaal Werk > Uitgave 2/2019 Auteur: Marc Hoijtink » Toegang tot de volledige tekst krijgen. Belangri...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Khema
DIMENSIE
11,19 MB
BESTANDSNAAM
Geen zelf geen ander.pdf

OMSCHRIJVING

WINNAAR VAN DE C. HUMPREYS AWARD VOOR DE BESTE INLEIDING TOT HET BOEDDHISMEAyya Khema beschrijft eenvoudige en effectieve meditatiemethoden voor het ontwikkelen van kalmte en inzicht. Het is een eenvoudig en inspirerend boek waarin de auteur ons er steeds weer op wijst dat de leer van Boeddha zeer diepgaand is, maar toch eenvoudig. De technieken die ze beschrijft, zijn voor iedereen te begrijpen en kunnen door iedereen worden toegepast.

Wil je het boek lezen?Geen zelf geen ander in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Khema. Lezen Geen zelf geen ander Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN