Een huis vol vragen

Een huis vol vragen - Rob van Dorssen | Northernlights300.org

...zijn roman live voorlezen in De Taalstaat ... Een huis vol - Wikipedia ... . Na afloop spoorde Frits Spits hem aan om vooral door te gaan met schrijven. Deze aansporing heeft geleid tot de literaire thriller Het huis vol vragen. Actuele antwoorden op vragen over het coronavirus COVID-19. Zoals de symptomen en maatregelen om verspreiding van corona te voorkomen. Een huis vol vragen : literaire thriller Exemplaren van Utrecht Neude . Status Vestiging Plaatsing; Beschikbaar ... Een Huis Vol | KRO-NCRV ... . Status Vestiging Plaatsing; Beschikbaar: Utrecht Neude: 2e etage Spannend & actief Detectives & thrillers DORS: Terug naar Een huis vol vragen : literaire thriller Reserveer. Terug; Klantenservice. ... Tip een vriend ... Maar in 'Een huis vol' is er slechts de registrerende camera, er worden geen indringende vragen gesteld. Op sociale media merk je hoe gehecht mensen kunnen raken aan de gezinnen. Een Huis Vol. Donderdag 26 december 2019. Na een aantal dagen in het ziekenhuis van Heerlen, mogen Rob en Thaila vroeg in de ochtend groot nieuws brengen aan het thuisfront. Janneke werkt als echte Urkse in een vissorteercentrum en moet weer aan de bak. Johan staat er dan ook helemaal alleen voor. Een Huis Vol. Afl. 8 - Wo 25 dec 19:05 . 43 min 43 min nieuw. bekeken. Een Huis Vol. Afl. 9 - Do 26 dec 19:05 . 45 min 45 min nieuw. bekeken. Een Huis Vol. Afl. 10 - Za 28 dec 19:05 . Toon meer. 2 min 2 min nieuw. bekeken. Een vriezer vol moedermelk. 14 dec 2015 19:25 . 3 min 3 min nieuw. bekeken. Eten. 19 dec 2014 11:31 . 3 min 3 min Een huis bezichtigen doe je dus niet zonder enige voorbereiding. Gelukkig vind je hier een checklist én 10 vragen met uitleg waarom je deze nu echt moet stellen. Voor je gaat bezichtigen. Voor je het huis gaat bezichtingen is het uiteraard goed om...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob van Dorssen
DIMENSIE
12,77 MB
BESTANDSNAAM
Een huis vol vragen.pdf

OMSCHRIJVING

Johan heeft maar weinig contact met zijn vader. Het bericht van het plotselinge overlijden van zijn vader zet zijn wereld compleet op zijn kop. Tot dan toe kabbelde zijn leven voorspelbaar voort, maar ineens dreigt Johan ten onder te gaan in een stroomversnelling aan gebeurtenissen. Wat hij meende te weten over zijn vader lijkt helemaal niet te kloppen. Op angstaanjagende wijze wordt hij achtervolgd door een verleden. Een verleden dat hij totaal niet kent. De vragen stapelen zich op. Aan zijn vader kan Johan ze niet meer stellen. Ook het huis van zijn vader levert vooral vragen op en weinig antwoorden. In de nachtmerrie waarin Johan na het overlijden van zijn vader belandt vormen diamanten de rode draad.Over de auteurRob van Dorssen is geboren in Den Haag en studeerde in Leiden. Een sollicitatiegesprek in Groningen was meteen zijn eerste kennismaking met Groningen. Inmiddels woont hij al vele jaren in het Noorden. Op NPO radio 1 had Frits Spits een aantal jaren geleden in zijn programma De Taalstaat een rubriek "schrijf een roman in 140 woorden'. Een paar dagen na zijn inzending mocht Rob van Dorssen zijn roman live voorlezen in De Taalstaat. Na afloop spoorde Frits Spits hem aan om vooral door te gaan met schrijven. Deze aansporing heeft geleid tot de literaire thriller Het huis vol vragen.De roman in 140 woorden is achter in dit boek als bijlage opgenomen onder de titel Schakel in vriendschap.

Wil je het boek lezen?Een huis vol vragen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob van Dorssen. Lezen Een huis vol vragen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN