Aap slaat maat

Aap slaat maat - Henkjan Honing | Northernlights300.org

...ndere boeken van de auteur Aap slaat maat Aap slaat maat Henkjan Honing Op zoek naar de oorsprong van muzikaliteit bij mens en dier Volgens Henkjan Honing is iedereen die melodieën uit elkaar kan houden en maatgevoel heeft muzikaal ... Aap slaat maat - Henkjan Honing - ADD YOUR OWN ... . Bestel Aap slaat maat van Henkjan Honing. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Volgens Henkjan Honing is iedereen die melodieën uit elkaar kan houden en maatgevoel heeft muzikaal. In essentie is de mens een muzikale diersoort, en waarom zou hij de enige zijn? Is muzikaliteit niet juist een eigenschap van álle dieren, een Aap slaat maat Aap slaat maat (e-Book) Op zoek naar de oorsprong van muzikaliteit bij ... Aap slaat maat eBook door Henkjan Honing - 9789046820841 ... ... . In essentie is de mens een muzikale diersoort, en waarom zou hij de enige zijn? Is muzikaliteit niet juist een eigenschap van álle dieren, een Aap slaat maat Aap slaat maat (e-Book) Op zoek naar de oorsprong van muzikaliteit bij mens en dier. Prijs: € 10,99: Download direct dit e-Book. Ook beschikbaar als: Paperback € 20,00; Deze titel komt in aanmerking voor. Koop minimaal drie actie e-Books en ontvang 10% stapelkorting! Het e-book Aap slaat maat, geschreven door Henkjan Honing, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Aap slaat maat Op zoek naar de oorsprong van muzikaliteit bij mens en dier. Henkjan Honing . Volgens Henkjan Honing is iedereen die melodieën uit elkaar kan houden en maatgevoel heeft muzikaal. In essentie is de mens een muzikale diersoort, en waarom zou hij de enige zijn? Is ......

INFORMATIE

AUTEUR
Henkjan Honing
DIMENSIE
10,16 MB
BESTANDSNAAM
Aap slaat maat.pdf

OMSCHRIJVING

Volgens Henkjan Honing is iedereen die melodieën uit elkaar kan houden en maatgevoel heeft muzikaal. In essentie is de mens een muzikale diersoort, en waarom zou hij de enige zijn? Is muzikaliteit niet juist een eigenschap van álle dieren, een vermogen met een duidelijke biologische basis, zoals Charles Darwin vermoedde? De laatste jaren worden meer en meer dieren gevonden met muzikale trekjes. Een wetenschappelijke mijlpaal was de geelkuifkaketoe Snowball, het eerste dier waarbij maatgevoel werd vastgesteld. Ook Ronan, een Californische zeeleeuw, bleek na training op de maat van muziek te kunnen bewegen. Honing doet in dit boek op spannende wijze verslag van zijn fascinerende onderzoek naar wat ons mensen tot muzikale dieren maakt.

Wil je het boek lezen?Aap slaat maat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henkjan Honing. Lezen Aap slaat maat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN