Zeldzame Vogels van Europa

Zeldzame Vogels van Europa - Frédéric Jiguet | Northernlights300.org

...van de Western Palearctic. Per soort biedt deze gids een heldere beschrijving met diagnostische kenmerken van het verenkleed, aangevuld met informatie over gedrag, roep en Zeldzame vogels van Europa is de eerste complete fotogids over alle dwaalgasten in Europa: met 2000 foto's van ruim 460 (zeer) zeldzame vogelsoorten van Europa en een groot deel van de Western Palearctic ... Zeldzame vogels van Europa - Aurélien Audevard, Frédéric ... ... . Per soort biedt deze gids een heldere beschrijving met diagnostische kenmerken van het verenkleed, ... Aurélien Audevard, Frédéric Jiguet Zeldzame vogels van Europa. Gedrukt boek . Determinatiegids met beschrijvingen in woord en beeld van zo'n 460 in Europa waargenomen zeldzame vogelsoorten (dwaalgasten). Genre Non-Fictie Onderwerpen Zeldzame vogels van Europa online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees meer in onze ... Zeldzame vogels van Europa - de Vogeldagboeken van Adri de ... ... ... Aurélien Audevard, Frédéric Jiguet Zeldzame vogels van Europa. Gedrukt boek . Determinatiegids met beschrijvingen in woord en beeld van zo'n 460 in Europa waargenomen zeldzame vogelsoorten (dwaalgasten). Genre Non-Fictie Onderwerpen Zeldzame vogels van Europa online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid . Boek - Zeldzame Vogels van Europa . ... Een omvangrijke vogelgids met 2000 unieke foto's van ruim 460 (zeer) zeldzame vogelsoorten van Europa en een groot deel van de Western Palearctic. Biedt per soort een heldere beschrijving met diagnostische kenmerken van het verenkleed, ......

INFORMATIE

AUTEUR
Frédéric Jiguet
DIMENSIE
11,90 MB
BESTANDSNAAM
Zeldzame Vogels van Europa.pdf

OMSCHRIJVING

Zeldzame Vogels van Europa is een omvangrijke fotogids met 2000 foto's van 460 (zeer) zeldzame vogelsoorten van Europa en een groot deel van de Western Palearctic. Per soort biedt deze gids een heldere beschrijving met diagnostische kenmerken van het verenkleed, aangevuld met informatie over gedrag, roep en habitat.De talrijke foto's laten per soort de verschillende kleden en ook ondersoorten zien. De kaarten geven inzicht in de verspreiding tijdens het broedseizoen en in de winter. Dit is een onmisbare gids voor iedere vogelaar.

Wil je het boek lezen?Zeldzame Vogels van Europa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frédéric Jiguet. Lezen Zeldzame Vogels van Europa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN