Stad van zachte idioten

Stad van zachte idioten - Ronald Giphart | Northernlights300.org

... 17 mrt. '20, 10:01. Bewaar ... 'Stad van zachte idioten, verhalen uit Utrecht' door Ronald Giphart - Onze prijs: €19,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Stad van zachte idioten | ISBN 9789400407244 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Stad van zachte idioten, Ronald Giphart - Paperback ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Volgens Ingmar was het een prachtige tekst: 'Utrecht, stad van zachte idioten. Ik werd er zelf geboren.' Een winkelier vertelt het tweetal dat ze bij de laatste herbestrating de plaquette zijn ... Stad van zachte idioten. Beluister online. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2017 Kenmerken daisy streaming audio (08 uur, 52 minuten) (mannenstemvrouwenstem), geluid Aantekening Integrale ... Van Rossem op zoek naar dichtregels over de stad Utrecht ... ... .' Een winkelier vertelt het tweetal dat ze bij de laatste herbestrating de plaquette zijn ... Stad van zachte idioten. Beluister online. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2017 Kenmerken daisy streaming audio (08 uur, 52 minuten) (mannenstemvrouwenstem), geluid Aantekening Integrale weergave van het boek: Amsterdam : Thomas Rap, 2017. - 352 pagina's Nederlands gesproken De stad met die glorieuze Domtoren alsook het omstreden Hoog C Stad van zachte idioten, Ronald Giphart - Ebook - 9789400404359 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Productinformatie Stad van zachte idioten. In het hart van het land bevindt zich die vibrerende stad met haar fraaie grachten en eeuwenoude straatjes, overbevolkt door studenten voor wie de kroegen tot diep in de nacht geopend blijven. De stad met die glorieuze Domtoren alsook het omstreden Hoog Catharijne. Vergelijken - Stad van zachte idioten - eBook Ronald Giphart (9400404352) ISBN: 9789400404359 - Het eBook Stad van zachte idioten (9400404352) geschreven door Ronald Giphart bestel je op bruna.nl! In het hart van het land bevindt zich die vibrerende… Over Stad van zachte idioten In het hart van het land bevindt zich die vibrerende stad met haar fraaie grachten en eeuwenoude straatjes, overbevolkt door studenten voor wie de kroegen tot diep in de nacht geopend blijven. De stad met die glorieuze Domtoren alsook het omstreden Hoog Catharijne. Stad van zachte idioten. In het hart van het land bevindt zich die vibrerende stad met haar fraaie grachten en eeuwenoude straatjes, overbevolkt door studenten voor wie de kroegen tot diep in de nacht geopend blijven. De stad met die glorieuze Domtoren alsook het omstreden Hoog Catharijne. Talloze literaire schrijvers woonden of wonen in de Domstad. Stad van zachte idioten. Omschrijving: In het hart van het land bevindt zich die vibrerende stad met haar f...

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald Giphart
DIMENSIE
12,37 MB
BESTANDSNAAM
Stad van zachte idioten.pdf

OMSCHRIJVING

In het hart van het land bevindt zich die vibrerende stad met haar fraaie grachten en eeuwenoude straatjes, overbevolkt door studenten voor wie de kroegen tot diep in de nacht geopend blijven. De stad met die glorieuze Domtoren alsook het omstreden Hoog Catharijne. Talloze literaire schrijvers woonden of wonen in de Domstad. Zo ook Ronald Giphart, die vanuit Soest naar Utrecht verhuisde om er te studeren en er sindsdien is blijven wonen. Voor deze bundel verzamelde hij de mooiste verhalen en gedichten van auteurs die aangeraakt werden door de Domstad. Stad van zachte idioten bevat bijdragen over Utrecht van Martin Bril, Bert Natter, Manon Uphoff, Vincent Bijlo, Tommy Wieringa, C.C.S. Crone, Herman van Veen, Arthur Japin, Claudia de Breij, Ingmar Heytze, Japke-d. Bouma, Peter Buwalda en vele anderen.

Wil je het boek lezen?Stad van zachte idioten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald Giphart. Lezen Stad van zachte idioten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN