's Middags zwem ik in de Noordzee

's Middags zwem ik in de Noordzee - Wim Brands | Northernlights300.org

...e uitvaarten zijn geschreven, ... 'Het fascinerende van de poëzie van Wim Brands is dat die meteen dichtbij komt ... 's Middags zwem ik in de Noordzee | Wim Brands | Boeken ... . Alsof je een liedje hoort dat niet meer uit je hoofd gaat - dat wéét je en dat vind je niet erg. Ieder gedicht wil je onmiddellijk opnieuw lezen, want er gebeurt iets in wat je wéér wilt meemaken, misschien wel móét meemaken. De toon is helder en ook wat het gedicht vertelt, maar er is altijd nóg iets aan ... 's Middags zwem ik in de Noordzee is de nieuwe bundel van dichter en programmamaker Wim Brands. Deze uitgave ... 's Middags zwem ik in de Noordzee - Boeklin ... ... 's Middags zwem ik in de Noordzee is de nieuwe bundel van dichter en programmamaker Wim Brands. Deze uitgave bevat naast nieuwe gedichten, ook een openhartige brief aan zijn jongere ik over de moeizame relatie met zijn vader. Brands, die als dichter in 1985 debuteerde, presenteert ook elke zondag Boeken, het boekenprogramma dat gisteren aan het tiende seizoen begon. De toon is helder en ook wat het gedi Boek: 's Middags zwem ik in de Noordzee - Geschreven door Wim Brands Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus....

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Brands
DIMENSIE
12,22 MB
BESTANDSNAAM
's Middags zwem ik in de Noordzee.pdf

OMSCHRIJVING

'Het fascinerende van de poëzie van Wim Brands is dat die meteen dichtbij komt. Alsof je een liedje hoort dat niet meer uit je hoofd gaat - dat wéét je en dat vind je niet erg. Ieder gedicht wil je onmiddellijk opnieuw lezen, want er gebeurt iets in wat je wéér wilt meemaken, misschien wel moét meemaken. De toon is helder en ook wat het gedicht vertelt, maar er is altijd nog iets aan de hand en daarvan kun je je onmogelijk losmaken. Het achtervolgt je zacht en geheimzinnig.' - Thomas Verbogt Mijn liefde voor haar begon als een geloof. Ze was er op een dag, daarna volgden bedremmeld de redenen: haar licht loensende ogen, hoe ze sprak 'Nee, 's middags zwem ik in de Noordzee'. Hoe in dat water haar armen nauwelijks bewogen. Eenvoudig. Achteraf is alles altijd eenvoudig.

Wil je het boek lezen?'s Middags zwem ik in de Noordzee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Brands. Lezen 's Middags zwem ik in de Noordzee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN