Er was eens...een verhaal

Er was eens...een verhaal - Jeroen C. Muts | Northernlights300.org

...kennen. Je verhaal doen is een zoektocht in jezelf ... Er was eens ... een kort verhaal - NRC ... . Door je verhaal te delen, geef je de ander de kans om zich te herkennen in jouw verhaal of jouw probleem. Je nodigt de ander uit om een eindje op te lopen met jou en je bent niet langer alleen met dat wat je vertelt, zoals jouw problemen. Ze zijn niet langer alleen van jou. 20 jun. 2020 - De mooiste roos van de wereld. Er was eens een machtige koningin die in haar tuin de mooiste bloemen van alle jaargetijden en van alle landen van de wereld had, maar ze hield het meest van de rozen en daarom had ze daar de meest verschillende soorten van, van de wilde klimrozen met groene blaadjes die naar appeltjes roken tot de mooiste rozen uit de Provence, en die groeiden ... Er was eens...een verhaal bij Boeken.com. Bij ... Koekeloere - Er was eens... een verhaal met een staartje ... ... ... Er was eens...een verhaal bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. In Er was eens iets anders vertelt Assepoesters stiefmoeder Agnes haar versie van het verhaal. Op basis van de titel en de rijkelijk versierde, bevallige cover verwacht de lezer allicht een sprookjesachtig verhaal. Al gauw blijkt dat er weinig betoverends is aan het leven van Agnes dat we volgen vanaf haar tiende levensjaar....

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen C. Muts
DIMENSIE
10,93 MB
BESTANDSNAAM
Er was eens...een verhaal.pdf

OMSCHRIJVING

"Er was eens...een verhaal 1e druk is een boek van Jeroen C. Muts uitgegeven bij Uitgeverij VanDorp Educatief. ISBN 9789461851123 De openingszin ""Er was eens..."" is kenmerkend voor een kort verhaal. Dit cursusboek behandelt alle aspecten van het schrijven van een kort verhaal. Dankzij beknopte maar heldere theorie en inspirerende schrijfopdrachten schrijf je binnen de kortste keren zelf de mooiste verhalen.Beginnen met schrijven voelt overweldigend en lijkt in eerste instantie als een sprong in het diepe. Dit cursusboek geeft voldoende houvast om zelfverzekerd die sprong te maken.Jeroen Cornelis Muts (1983) is auteur van diverse werken. Van theaterstukken, gedichten in boekvorm tot een sprookjesachtig kinderboek. Daarnaast is hij commercieel tekstschrijver.""Het leven is op momenten verbijsterend zwaar, verwonderend mooi, sprankelend zoet en geweldig bitter. Deze momenten probeer ik vast te leggen en te delen in mijn schrijfwerk."""

Wil je het boek lezen?Er was eens...een verhaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen C. Muts. Lezen Er was eens...een verhaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN