En ik was zijn held

En ik was zijn held - Rindert Kromhout | Northernlights300.org

...en Nobelprijswinnaar Thomas Mann. Wie kent ze niet: Kleine Ezel, Kikker, Bil en Wil en Erge Ellie en Nare Nellie? Kromhout bracht ze tot leven in zijn boeken en kinderen genieten al tientallen jaren van de prachtige verhalen ... Scheltema | En ik was zijn held, Rindert Kromhout ... . En wij ook als we ze voorlezen. Voorjaar 1933. De nazi's zijn aan de macht in Duitsland en veranderen het land in hoog tempo in een dictatuur. De oppositie wordt monddood gemaakt, opgesloten of vlucht naar het buitenland. De jonge schrijver Klaus Mann, fel criticus van Hitler, En ik was zijn held | ISBN 9789025876135 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. En ik was zijn held is in de ee ... Tzum | Recensie: Rindert Kromhout - En ik was zijn held - Tzum ... . De jonge schrijver Klaus Mann, fel criticus van Hitler, En ik was zijn held | ISBN 9789025876135 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. En ik was zijn held is in de eerste plaats een familiekroniek, met levensechte, boeiende portretten van de familie Mann. Je leert Klaus kennen met zijn sterke en zwakke kanten, als een gedreven tegenstander van de nazi's, maar ook als een egoïst, vaak wanhopig op zoek naar drugs en gigolo's en twijfelend aan zijn eigen kunnen als schrijver in de schaduw van zijn beroemde vader....

INFORMATIE

AUTEUR
Rindert Kromhout
DIMENSIE
5,54 MB
BESTANDSNAAM
En ik was zijn held.pdf

OMSCHRIJVING

Prachtige historische roman over Klaus Mann, geschreven door Rindert Kromhout.Voorjaar 1933. De nazi's zijn aan de macht in Duitsland en veranderen het land in hoog tempo in een dictatuur. De oppositie wordt monddood gemaakt, opgesloten of vlucht naar het buitenland.De jonge schrijver Klaus Mann, fel criticus van Hitler, gaat in vrijwillige ballingschap in Parijs en Amsterdam. Daar begint hij het antifascistische literaire tijdschrift Die Sammlung.Maar… is zijn strijd tegen de nazi's wel de enige reden dat Klaus zo fanatiek probeert van dit tijdschrift een succes te maken? Wil hij de held van Duitsland worden of is er iets anders aan de hand?

Wil je het boek lezen?En ik was zijn held in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rindert Kromhout. Lezen En ik was zijn held Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN