Iedereen coach

Iedereen coach - Jef Clement | Northernlights300.org

...keus kunnen maken voor een goede coach. Iedereen beroemd ... Iedereen wordt of wil een coach. Waarom? | NU - Het ... ... . De coach is terug, mits een kleine aanpassing: 't is nu de coronacoach! En hij moedigt je vooral aan in je kot te blijven. Jongeren leren voor de toekomst. Iedereen beroemd. Jongeren gaan steeds minder graag naar school. Lees „Iedereen coach praktijkboek voor alledag en overal" door Jef Clement verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Coachingtips voor iedereen, overal en elke dag Coaching is in. Coaching is een vak geworden en er bestaan tal van int ... Aantal zelfstandige coaches stijgt explosief - iedereen ... ... . Coaching is een vak geworden en er bestaan tal van intens... Iedereen coach zet de lezer aan om coachende vaardigheden in te zetten in gewone (toevallige) gesprekken, ook als je daar geen uitgebreide opleiding voor hebt gevolgd. Je vindt in dit boek een schat aan concrete aanwijzingen om dagelijkse ontmoetingen tot onverwachte coachingskansen te herscheppen, eenvoudig maar toch met diepgang. Coaching is niet iets nieuws, al heeft het fenomeen de jongste tijd een enorme vlucht genomen. Het krijgt steeds meer aandacht in de pers en in publi-caties. en er ontwikkelen zich een grote diversiteit aan werkwijzen en methoden. Zo'n definitie, dat klinkt al meteen voor professionals! Maar dit boek heet toch: iedereen coach!... In pricipe is de term "coach" niet beschermd en mag iedereen zich coach noemen. Daardoor zijn er ook zo veel coaches op dit moment in Nederland. Het is echter raadzaam om te zorgen dat je goed voorbereid te werk gaat. Het komt erg veel voor dat mensen een dure opleiding volgen en vervolgens niet in staat zijn daar hun brood mee te verdienen. Coaching is in. Coaching is een vak geworden en er bestaan tal van intensieve opleidingen om dit vak te leren. Toch kunnen velen onder ons gebruikmaken van enkele coachende vaardigheden in het leven van elke dag: op het werk, thuis, onder vrienden, in de vrije tijd, op school...Iedereen coach zet de lezer aan om coachende vaardigheden in te zetten in gewone (toevallige) Iedereen coach direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com...

INFORMATIE

AUTEUR
Jef Clement
DIMENSIE
7,67 MB
BESTANDSNAAM
Iedereen coach.pdf

OMSCHRIJVING

Coachingtips voor iedereen, overal en elke dag Coaching is in. Coaching is een vak geworden en er bestaan tal van intensieve opleidingen om dit vak te leren. Toch kunnen velen onder ons gebruikmaken van enkele coachende vaardigheden in het leven van elke dag: op het werk, thuis, onder vrienden, in de vrije tijd, op school... Iedereen coach zet de lezer aan om coachende vaardigheden in te zetten in gewone (toevallige) gesprekken, ook als je daar geen uitgebreide opleiding voor hebt gevolgd. Je vindt in dit boek een schat aan concrete aanwijzingen om dagelijkse ontmoetingen tot onverwachte coachingskansen te herscheppen, eenvoudig maar toch met diepgang. Deze nieuwe editie biedt je nog meer voorbeelden, onmiddellijk toepasbare tips en uit de praktijk gegrepen cases.

Wil je het boek lezen?Iedereen coach in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jef Clement. Lezen Iedereen coach Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN