Het overgebleven kind

Het overgebleven kind - Rhiannon Navin | Northernlights300.org

...ve ... Het overgebleven kind Rhiannon Navin ... Het overgebleven kind - Rhiannon Navin - 9789402755022 ... ... . Een ontroerende roman over rouw binnen een gezin. De zevenjarige Zach is getuige van een gruwelijke schietpartij op zijn school, waarbij vijftien kinderen omkomen, onder wie zijn oudere broer Andy. ... Een ontroerende roman over rouw binnen een gezin. De zevenjarige Zach is getuige van een gruwelijke schietpartij op zijn school, waarbij vijftien kinderen omkomen, onder wie zijn oudere broer Andy. Vanaf dat moment is Zachs leven opgedeeld ... PDF ePUB - Het overgebleven kind ... . Vanaf dat moment is Zachs leven opgedeeld in de periode voor én de periode na de schietpartij. Omdat Andy vaak gemeen tegen hem was, is Zach soms blij dat zijn broer er niet meer is. Het overgebleven kind Rhiannon Navin. Ebook . Een ontroerende roman over rouw binnen een gezin. De zevenjarige Zach is getuige van een gruwelijke schietpartij op zijn school, waarbij vijftien kinderen omkomen, onder wie zijn oudere broer Andy. ......

INFORMATIE

AUTEUR
Rhiannon Navin
DIMENSIE
10,1 MB
BESTANDSNAAM
Het overgebleven kind.pdf

OMSCHRIJVING

Een ontroerende roman over rouw binnen een gezin.De zevenjarige Zach is getuige van een gruwelijke schietpartij op zijn school, waarbij vijftien kinderen omkomen, onder wie zijn oudere broer Andy. Vanaf dat moment is Zachs leven opgedeeld in de periode voor én de periode na de schietpartij. Omdat Andy vaak gemeen tegen hem was, is Zach soms blij dat zijn broer er niet meer is. Maar mag dat wel?Het liefst heeft Zach dat alles weer normaal is, want hij weet niet hoe hij met het verdriet van zijn ouders en met zijn eigen gevoelens moet omgaan. Hij wil dat zijn moeder er weer voor hem is, in plaats van dat ze alleen maar met de dader bezig is. En hij wil dat zijn vader naar hem kijkt en niet dag in dag uit naar buiten staart. Om een gevoel van geborgenheid te hebben, trekt Zach zich terug in de kledingkast van Andy. Daar vindt hij rust en ontspint zich een heel nieuwe wereld voor hem.

Wil je het boek lezen?Het overgebleven kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rhiannon Navin. Lezen Het overgebleven kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN