Weg naar Milos

Weg naar Milos - C.M.M. Dellamonte | Northernlights300.org

...chien wel op het mooiste plekje van heel Lefkas ... Uitbater Carrefour Market Evergem wordt auteur: "Toch ... ... . Zo ligt het heerlijk strand met azuurblauw zeewater al op 150 meter afstand en tref je het traditionele dorpje Agios Nikitas ook al op korte loopafstand aan. Maak een 3-uur durende kajaktocht naar de stranden van Tsigrado en Gerakas en ontdek de geheimen van Milos. Beginnend vanaf het strand van Fyriplaka, ga oostwaarts langs de vulkanische kustlijn van Milos. Op weg naar de stranden, peddel langs prachti ... Dellamonte, C.M.M. - Weg naar Milos - Boekhandel Naboekov ... . Op weg naar de stranden, peddel langs prachtige kleine baaien, in grotten en rond kleine eilanden. Milos - Griekenland. Ok. We wilden op pre-honeymoon. Maar waarheen?! We zochten een rustige plek, waar wel wat te zien/ doen is, maar waar je ook prima op het strand kunt liggen en in gezellige dorpjes kunt borrelen en eten en waar je niet struikelt over de toeristen waarvandaan-dan-ook. Dat waren onze vakantie-eisen. 'Weg naar Milos' is nog maar een eerste deel in een boekenreeks die ik zal wijden aan de Griekse eilanden. Het boek lezen voelt toch een beetje als op vakantie gaan, in deze coronatijden." Milos heeft een eigen vliegveld, zeven kilometer ten zuiden van Adamas. De luchthaven heeft een landingsbaan en het vliegveld wordt door de International Air Transport Association (IATA) aangeduid met luchthavencode MLO. Vanuit Nederland kun je niet direct vliegen naar Milos aangezien het een nationale airport is. Boekvoorstelling "Weg naar Milos" in lockdownversie. CMM Dellamonte. April 24 at 5:58 AM · · Weg naar Milos is het ideale vakantieboek, dat je zal doen lachen, huilen, zweven en genieten op het zachte ritme van de Egeïsche Zee. C.M.M. Dellamonte. Weg naar Milos. Hardcover - Roman. 176 pagina's. ISBN 978 949 3111 219 - NUR 301. Prijs boek = 20,00 euro. Nu overal verkrijgbaar! 'Dat betekent niet naar feestjes, nooit naar een pretpark of kermis en niet naar de stad. Hij moet in een bekende omgeving zijn waar rust is. Ons gezinsleven is afgestemd op de prikkelverwerking van Tim. Wij stappen niet zomaar in de auto op vakantie. We gaan nu al een paar jaar naar Texel en dan hebben we van tevoren alles uitgestippeld. Vlieg naar Milos en krijg exclusieve aanbiedingen voor goedkope vluchten bij eDreams.com. Zoek naar en reserveer nu je volgende vakantie naar Milos!...

INFORMATIE

AUTEUR
C.M.M. Dellamonte
DIMENSIE
3,50 MB
BESTANDSNAAM
Weg naar Milos.pdf

OMSCHRIJVING

Na een gebroken huwelijk, en enkele mislukte dates later, neemt de levenslustige Catharina een impulsief besluit: ze vertrekt naar Milos. Op het idyllische Griekse eiland wil ze opnieuw leren genieten van het leven. Ze ontdekt er al snel het heerlijke eten, de sublieme schoonheid van de natuur en ontmoet er zelfs een paar "Griekse halfgoden'. Ook leert Catharina op het eiland de Yiayia kennen, een oude, wijze vrouw die haar komst blijkbaar voorspeld had. Maar welke rol heeft ze dan precies te vervullen op Milos? Haar leven neemt een wending waarover ze nooit had durven dromen.Deze debuutroman van de mysterieuze C.M.M. Dellamonte neemt de lezer mee op een romantische trip vol avontuur, humor en prikkelende belevenissen. Dit alles tegen de gemoedelijke setting van een paradijselijk Grieks eiland. 'Weg naar Milos' is het ideale vakantieboek, dat je zal doen lachen, huilen, zweven en genieten op het zachte ritme van de Egeïsche Zee.

Wil je het boek lezen?Weg naar Milos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.M.M. Dellamonte. Lezen Weg naar Milos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN