Sneller en blessurevrij hardlopen

Sneller en blessurevrij hardlopen - Geart Jorritsma | Northernlights300.org

...kkelijkere manier om zelf een glimlach op je gezicht te toveren is er bijna niet ... Runathletics - Deskundig advies over hardlopen, gear en ... ... . En dat gaat sneller dan je denkt. Maar als je een blessure oploopt kan het plezier in het rennen ook hard weer verdwijnen. Hardlopen is een blessuregevoelige sport, dus de kans is groot dat jij als hardloper hier ook tegen aan loopt. Hardlopen.nl wil je helpen om dit te voorkomen! In deze online training geeft Atletiekunie fysiotherapeut Luc Schout daarom tips en adviezen hoe jij gezond en blessurevrij in beweging blijft. Sneller worden advies. 5 tips voor sneller rennen en sprinten. Sneller 5km of ... bol.com | Sneller en blessurevrij hardlopen (ebook), Geart ... ... . Sneller worden advies. 5 tips voor sneller rennen en sprinten. Sneller 5km of 10 km hardlopen, schema, oefeningen en voeding. Wat werkt wel (en niet)? Start nu en realiseer jouw doel. Maak nu een afspraak en kom langs. Dan gaan we samen kijken hoe we jou doel of doelen kunnen verwezenlijken. Hardlopen is leuk en met de juiste techniek en/of oefeningen kan je sneller en blessurevrij lopen. Zien we je snel? Maak een afspraak Free 2-day shipping. Buy Sneller en blessurevrij hardlopen - eBook at Walmart.com Sneller en blessurevrij hardlopen : De complete doe-het-zelf kit om een betere hardloper te worden (Dutch Edition) eBook: Jorritsma, Geart, Jorritsma , Harry : Amazon.de: Kindle-Shop Deze site wordt gerund door hardloop- en sneakerfanaten. Wij beoordelen schoenen op hun kwaliteit en zorgen dat wij voor jou de beste hardloopschoen vinden. Naast sneakerfanaten, is een van ons fysiotherapeut, ... E-book: Sneller en blessurevrij hardlopen; Facebook-f Instagram Newspaper Voor een hardloper zijn een goede warming-up, de juiste looptechniek en spierversterking belangrijke factoren om blessurevrij te kunnen hardlopen. Lees onze artikelen voor tips en adviezen over goede hardlooptraining. Snel (weer) blessurevrij hardlopen! Zet de eerste stap naar blessurevrij hardlopen, bestel snel de online hardloopcoaching van FysioRunning. Ontvang op basis van een uitgebreide online-screening een advies en een op maat gemaakt hardloopherstelschema. Sneller en blessurevrij hardlopen : De complete doe-het-zelf kit om een betere hardloper te worden (Dutch Edition) eBook: Jorritsma, Geart, Jorritsma , Harry : Amazon.co.uk: Kindle Store Sneller en blessurevrij hardlopen, door zo min mogelijk inspanning. Dat is het idee van ChiRunning, een hardloopfilosofie die niet focust op kracht, maar op het verbeteren van een natuurlijke looptechniek, lichaamshouding en ontspanning om zo de gewrichten, pezen en spieren te ontzien. en als je in staat bent om echt snel te leren hardlopen zak je al snel onder de 5,5 min / km. Over een parkoers van 13 km (de gemiddeld lengte van een obstakel parkoers) kan je al snel 60 tot 90 minuten sneller zijn! Jouw 28 Dagen Trainings Plan...

INFORMATIE

AUTEUR
Geart Jorritsma
DIMENSIE
11,22 MB
BESTANDSNAAM
Sneller en blessurevrij hardlopen.pdf

OMSCHRIJVING

De complete gereedschapskist om een betere hardloper te wordenDit e-boek is geschreven voor de hardloper die beter, sneller en blessurevrij wil hardlopen. Het laat je zien hoe je blessurevrij kunt blijven en hoe je door slimmer (niet harder) te trainen sneller wordt. Dit e-boek kun je zien als een doe-het-zelf kit voor hardlopers. Naast een duidelijke uitleg is dit e-boek opgebouwd als een compleet stappenplan. Je krijgt een aantal concrete acties waar je direct mee aan de slag kunt. Het e-boek wordt ondersteund door meer dan 100 video's van oefeningen, en voorbeelden van verschillende aspecten van de looptechniek en geeft je zo een complete gids.Wat je krijgt:-Looptechniekoefeningen.-Oefeningen om je stabiliteitspieren te versterken.-Core-stability oefeningen.-Warming-up oefeningen.-Een compleet stappenplan om een betere hardloper te worden."De motivatie om dit e-boek te schrijven is dat ik zelf al een lange tijd op zoek ben naar hoe ik een betere hardloper kan worden. Na zelf een periode lang met blessures lopen kwakkelen, ben ik op zoek gegaan naar oplossingen om zelf blessurevrij te blijven. Dit is gelukt door samen met mijn vader, Harry Jorritsma, aan mijn looptechniek te werken, de juiste oefeningen te doen en door slim te trainen. In dit e-boek leer je hoe jij dit ook kunt doen. Drie jaar geleden ben ik naar Arnhem verhuist om hier bij Honoré Hoedt, één van de beste trainers van Europa te kunnen trainen. Hier heb ik enorm veel geleert over hoe de snelste hardlopers trainen. In dit boek leer je hoe jij net als de beste hardlopers van Nederland kunt trainen en je persoonlijke hardloopdoelen kunt behalen."Auteur Geart Jorritsma, langeafstandsloper, winnaar Enschede Marathon 2019Je gaat onder andere leren:-Hoe je een analyse van je looptechniek kunt maken.-Waarom je als hardloper geblesseerd raakt en wat je hier aan kunt doen.-Wat jij van de training van de beste hardlopers van de wereld kunt leren en hoe je dit toe kunt passen.-Een stappenplan om je looptechniek blijvend te verbeteren.

Wil je het boek lezen?Sneller en blessurevrij hardlopen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geart Jorritsma. Lezen Sneller en blessurevrij hardlopen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN