Mijn naam Isbelle

Mijn naam Isbelle - Eva de Wit | Northernlights300.org

...s een meisjesnaam die via de kindertaal en mogelijk via een variant als Ilsabeth van de Hebreeuwse naam Elisabeth afstamt ... Isabella betekenis | brabbels baby namen ... . Deze naam betekent 'God heeft gezworen, God is mijn eed.' Vermoedelijk is de naam Isabelle in de Provence ontstaan, waarna hij zich richting Spanje verspreidde en uiteindelijk verder in ... Het leukste aan de naam Isabel: Spontaan,vrolijk,slim, Het minst leuke: Niks de naam Isabel is gewoon geweldig. Extra informatie. Groetjes Isabel goemaat Het leukste aan de naam Isabel: Niemand in mijn hele school heet zo. Ik ben d ... Betekenis van Isabel ... . Extra informatie. Groetjes Isabel goemaat Het leukste aan de naam Isabel: Niemand in mijn hele school heet zo. Ik ben de enige Isabel. Het minst leuke: Ik hou niet zo van lange namen. Extra informatie. Je kan er leuke afkortingen van ... Mijn naam Isbelle (Paperback). Isabelle groeit op binnen een zeer welstellend maar bekrompen milieu in de tweede helft van de vorige eeuw. Als ze... Isabel is een afkorting van de naam Isabella. Deze naam is waarschijnlijk ontstaan vanuit de kindertaal en stamt via Ilsabeth af van de Hebreeuwse naam Elisabeth. Deze naam betekent 'God heeft gezworen, God is mijn eed.' Het is ook mogelijk dat de meisjesnaam een verband heeft met het Arabisch. In die taal bestaat het ... Mijn naam is Isabelle . album van een...

INFORMATIE

AUTEUR
Eva de Wit
DIMENSIE
12,78 MB
BESTANDSNAAM
Mijn naam Isbelle.pdf

OMSCHRIJVING

Isabelle groeit op binnen een zeer welstellend maar bekrompen milieu in de tweede helft van de vorige eeuw. Als ze veertien is, verwacht ze een kind. Toch is er niemand in haar omgeving die zich de vraag stelt naar de oorsprong van de zwangerschap. Zelf is ze niet bij machte om hierover te vertellen. In het licht van de schone schijn wordt ze door haar moeder naar Zwitserland gestuurd waar ze onder verdoving een kind zal baren dat haar dadelijk wordt afgenomen zonder het ooit te zien. Dertig jaar lang zal ze dit letsel in stilte dragen en zoekt zij stiekem een zoon die ze gedwongen moest afstaan. Al die tijd zal Isabelle zwijgen over de waarheid, tot hoofd en huid te klein worden om haar stille zinnen nog langer te bergen en zij eindelijk haar verhaal vertelt aan een schrijfster die haar op de schouders neemt en haar laat kijken naar een verzwegen verleden.

Wil je het boek lezen?Mijn naam Isbelle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva de Wit. Lezen Mijn naam Isbelle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN