Hond en kind

Hond en kind - H. Quisquater | Northernlights300.org

...met de komst van het kind. Het beste is de hond te negeren ... Kind en Hond - peuterplace.nl ... . Leer je kind langs de hond te kijken, en het dier niet in de ogen te staren. Zeker niet gaan gillen en wegrennen. 7. Voorkom dat een hond zijn snuit in de wandelwagen steekt. Stel je voor dat het jou overkomt! Je kind kan geen kant op en de hond ook niet als hij in een reflex toehapt uit schrik. Hond en Kind. Hond en Kind biedt een breed scala aan trainingen en heeft op deze manier reeds vele kinderen en hun ouders geholpen. Ieder kind is uniek, met of zonder etiket, wij kunnen u ... Kind en hond - Goede maatjes worden | Ouders Online ... . Ieder kind is uniek, met of zonder etiket, wij kunnen u helpen met een stuk zorg en begeleiding rondom uw kind. Boek hier je vakantie met je hond: Vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan en vind hier verschillende accomodaties waar uw hond welkom is. U kunt aangeven hoeveel honden er mee kunnen. Hond en kind. Helaas komt het regelmatig voor dat een kind wordt gebeten door een hond. Vaak gebeurt dat door de eigen hond of een bekende hond. De kans dat een beet in het gezicht terecht komt is bij een kind groter dan bij een volwassene, verwondingen zijn vaak ernstiger en ook psychische gevolgen kunnen groot zijn. Iedere leeftijd van het kind en de hond vraagt een aparte aanpak. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het kind te leren door in het begin gewoon regelmatig regeltjes te herhalen en het kind te betrekken. Als een kind iets doet bij de hond wat niet mag en eventueel dreigend gedrag van de hond kan oproepen, moet u uiteraard ingrijpen. Kinderen zien de hond vaak als speelgoed. Aan jou als eigenaar, de taak om de hond 'hond' te laten zijn. In mijn gratis E-book ' De 5 stappen naar maximale veiligheid tussen hond en kind', geef ik je heel veel tips hoe je tot veiligheid komt. Ik geef je alvast 5 tips. 5 tips voor maximale veiligheid tussen hond en kind Op d...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Quisquater
DIMENSIE
12,98 MB
BESTANDSNAAM
Hond en kind.pdf

OMSCHRIJVING

Hond en kind geeft ouders en opvoeders meer inzicht in hoe je kinderen en honden in harmonie kunt laten samenleven. Alles wat je moet weten vind je in dit boek terug. Welke hond kun je het best nemen en wanneer? Wat moet je doen bij de eerste ontmoeting tussen hond en kind? Hoe ziet een hond kinderen? Kunnen kinderen baas zijn over honden? Welke spelletjes zijn veilig? Zijn honden ongezond voor kinderen? Hoe voorkom je jaloezie en agressie? Wanneer zal een hond bijten? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in Hond en kind. De ideale combinatie. Het boek is geschreven in de typische Hilde Quisquater-stijl: eerlijk en zonder er doekjes om te winden. Soms drukt ze de lezer met de neus op de feiten. Bovendien schrijft Hilde vlot, meeslepend en heel herkenbaar. Ze geeft voorbeelden uit de praktijk en zet alles duidelijk voor je op een rijtje. Na het lezen van dit boek weet je hoe je van honden en kinderen een ideale combinatie kunt maken.

Wil je het boek lezen?Hond en kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Quisquater. Lezen Hond en kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN