Foeksia De Miniheks - Foeksia en de Heksenhik-ik

Foeksia De Miniheks - Foeksia en de Heksenhik-ik - Paul van Loon | Northernlights300.org

...ksenschool beleeft ze allerlei avonturen ... Top Honderd | Foeksia De Miniheks - Foeksia tovert met ... ... . ... Foeksia en de Heksenhik-ik. Paul van Loon, Saskia Halfmouw. 8,99. Foeksia en de spiegelheks. Toon meer boeken. In de klas. Lees „Foeksia en de Heksenhik-ik" door Paul van Loon verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. *Hik! Wat is dat? Foeksia heeft de hik. Ze zoekt een spreuk in het grote toverboek van Kwark. Hik sprik sprauw! Ik geef ... Hik! Wat is dat? Foeksia heeft de hik. Ze zoekt een spreuk in het grote tover ... Foeksia de miniheks - Leopold ... . Ze zoekt een spreuk in het grote toverboek van Kwark. Hik sprik sprauw! Ik geef de hik aan jou. Ik geef de hik aan iedereen. Dan hik ik lekker niet alleen! Maar wat is dat? Foeksia's hik gaat niet over. Opeens hikken alle miniheksen op de Heksenschool. En alle dieren in het Heksenbos. Zelfs juf Minuul en Kwark! In dit vrolijke voorleesboek maakt Foeksia de miniheks weer van alles mee. Ze past op de babydieren in het Heksenbos, ze oefent toverspreuken op de Heksenschool en als juf Minuul jarig is, treden Foeksia en haar vriendinnen op als een echte heksenband. 20-nov-2015 - Bekijk het bord 'Foeksia de miniheks' van kinderboekennl, dat wordt gevolgd door 134 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Boeken, Kinderboeken, Toverspreuken. De boeken. Hoewel het eerste boek Foeksia de miniheks al in 1979 werd geschreven, duurde het tot 1989 voordat het eerste boek uitkwam. Eerst verschenen de verhalen in de Bobo.De twee boekjes uit 1989 (Foeksia de miniheks)en uit 1992 (Foeksia de Miniheks 2: alle Salamanders) werden tien jaar later door de uitgever Leopold gebundeld. Geschreven bij Foeksia De Miniheks - Foeksia en de heksensoep. Erg leuk om uit voor te lezen, mijn dochter heeft er erg van genoten. Het is...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul van Loon
DIMENSIE
8,55 MB
BESTANDSNAAM
Foeksia De Miniheks - Foeksia en de Heksenhik-ik.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Foeksia de minheks. Hik! Wat is dat? Foeksia heeft de hik. Ze zoekt een spreuk in het grote toverboek van Kwark. Hik sprik sprauw! Ik geef de hik aan jou. Ik geef de hik aan iedereen. Dan hik ik lekker niet alleen! Maar wat is dat? Foeksia's hik gaat niet over. Opeens hikken alle miniheksen op de Heksenschool. En alle dieren in het Heksenbos. Zelfs juf Minuul en Kwark! Foeksia moet iets verzinnen. Maar wat?

Wil je het boek lezen?Foeksia De Miniheks - Foeksia en de Heksenhik-ik in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul van Loon. Lezen Foeksia De Miniheks - Foeksia en de Heksenhik-ik Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN