De twee scherven

De twee scherven - Frank van Rijn | Northernlights300.org

...Soms grappig,vooral als hij een gesprek wil aangaan met de plaatselijke bevolking,of wanneer hij voor de zoveelste keer hetzelfde eten besteld,heel leuk om te lezen,een echt ontspannend boek ... De twee scherven van Frank van Rijn | Boek en recensies ... ... .Ik ga ... In De twee scherven reist hij van Peking naar Pakistan, een tocht van 7800 kilometer dwars door een land waar een westerling op een volbepakte fiets wordt gezien als iemand van een andere planeet. Algauw ontdekt Van Rijn dat de Chinezen vloeiend Chinees spreken ('zelfs kleine kinderen spreken het verbazend rap'), en helaas geen Engels verstaan zodat er vaak misverstanden ontstaan. Twee geliefden vinden elkaar terug na de Tweede Wereldoorlog in het aangrijpende Scherven Wanneer het Duitse leger op 10 mei 1940 Nederland binnenvalt, worden Victor en Esther, twee jonge ... De twee scherven, Frank van Rijn - Ebook - 9789038926070 ... ... . Twee geliefden vinden elkaar terug na de Tweede Wereldoorlog in het aangrijpende Scherven Wanneer het Duitse leger op 10 mei 1940 Nederland binnenvalt, worden Victor en Esther, twee jonge geliefden, van elkaar gescheiden. Als Victor enkele weken na de capitulatie thuiskomt, is Esther verdwenen. De twee scherven | ISBN 9789038921181 direct en eenvoudig te bestel...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank van Rijn
DIMENSIE
10,78 MB
BESTANDSNAAM
De twee scherven.pdf

OMSCHRIJVING

Frank van Rijn geldt al vele jaren als dé wereldfiester, die dovendien als geen ander weet te schrijven over zijn tochten over alle continenten. In De twee scherven reist hij van Peking naar Pakistan, een tocht van 7800 kilometer dwars door een land waar een westerling op een volbepakte fiets wordt gezien als iemand van een andere planeet. Algauw ontdekt Van Rijn dat de Chinezen vloeiend Chinees spreken ('zelfs kleine kinderen spreken het verbazend rap'), en helaas geen Engels verstaan zodat er vaak misverstanden ontstaan. Reizend langs mooie dorpen, over onbekende hooggebergten en door uitgestrekte woestijnen ontdekt Van Rijn hoe buitengewoon mooi en uitgestrekt het Chinese landschap is.

Wil je het boek lezen?De twee scherven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank van Rijn. Lezen De twee scherven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN