100 x Annie

100 x Annie - Annie M.G. Schmidt | Northernlights300.org

...00 x Annie - Gedichten en verhalen voor kinderen van Annie M ... Annie - YouTube ... .G. Schmidt met illustraties van vele tekenaars 100 x Annie bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Ook in deze nieuwe bundel, 100 x Annie, is aan hedendaagse illustratoren gevraagd werk van Schmidt te illustreren en zo zijn er nieuwe juweeltjes te ontdekken van onder andere Annemarie van Haeringen (harpspelende vissen), Philip Hopman (een gesmolten juffouw Scholten) of Marije Tolman (een pauw die thee serveert). 100 x Annie. Van Abeltje tot Wiplala en van het beertje Pi ... 100 x Annie van Annie M.G. Schmidt | Boek en recensies ... ... . 100 x Annie. Van Abeltje tot Wiplala en van het beertje Pippeloentje tot Zwartbessie - 100 verhalen, versjes, fragmenten en veel meer moois dat Annie M. G. Schmidt voor kinderen schreef. Met favorieten als Pluk, Otje, Jip en Janneke, Minoes en Floddertje. Maar ook met Kroezebetje, de Graaf van Weet-ik-veel, een varkentje in Vught, een beer uit Breukelen en andere verrassingen. '100x Annie' is ook vooral een prachtig boek door de mooie, grote kleurentekeningen van wel dertien verschillende tekenaars. Van Fiep Westendorp bijvoorbeeld. Haar tekeningen ken je vast, van ' Jip en Janneke ' of ' Ibbeltje '. 100 x Annie Met illustraties van Wim Bijmoer, Gerda Dendooven, Harrie Geelen, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Annie M.G. Schmidt
DIMENSIE
8,48 MB
BESTANDSNAAM
100 x Annie.pdf

OMSCHRIJVING

Van Abeltje tot Wiplala en van het beertje Pippeloentje tot Zwartbessie ¿ 100 verhalen, versjes, fragmenten en veel meer moois dat Annie M. G. Schmidt voor kinderen schreef. Met favorieten als Pluk, Otje, Jip en Janneke, Minoes en Floddertje. Maar ook met Kroezebetje, de Graaf van Weet-ik-veel, een varkentje in Vught, een beer uit Breukelen en andere verrassingen. Om eindeloos in te lezen, uit voor te lezen en de tekeningen te bewonderen van Wim Bijmoer, Gerda Dendooven, Harrie Geelen, Annemarie van Haeringen, Carl Hollander, Philip Hopman, Jan Jutte, Martijn van der Linden, Thé Tjong-Khing, Marije Tolman, Max Velthuijs, Fiep Westendorp en Sylvia Weve.

Wil je het boek lezen?100 x Annie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annie M.G. Schmidt. Lezen 100 x Annie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN