Interprofessioneel en interdisciplinair samenwerken in gezondheid en welzijn

Interprofessioneel en interdisciplinair samenwerken in gezondheid en welzijn - André Vyt | Northernlights300.org

.... Gratis thuislevering vanaf € 20. Onze winkels zijn momenteel gesloten ... PDF Ondersteuning en stimulatie van interprofessioneel samenwerken ... . Online ... Interprofessioneel en interdisciplinair samenwerken in gezondheid en welzijn. (3de herziene druk) wordt 4 keer aangeboden op Bookmatch. En het Interprofessioneel en interdisciplinair samenwerken in gezondheid en welzijn. (3de herziene druk) boek is dit jaar al 1 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Overzicht meetinstrumenten interprofessioneel samenwerken . Saskia Slei ... Interprofessioneel en interdisciplinair samenwerken in ... ... . Overzicht meetinstrumenten interprofessioneel samenwerken . Saskia Sleijster. 1, Nynke Scherpbier-de Haan2, José Peeters3, Miranda Laurant1,3 Nijmegen April 2020 . Achtergrond . Bij interprofessionele samenwerking werken verschillende professies met elkaar samen om de best passende zorg en ondersteuning te bieden. Interprofessioneel en interdisciplinair samenwerken in gezondheid en welzijn Dit boek behandelt hoe de deskundigheid van verschillende gezondheidswerkers kan uitmonden in een betere gezondheidszorg. Opinie 26-06-2015...

INFORMATIE

AUTEUR
André Vyt
DIMENSIE
10,44 MB
BESTANDSNAAM
Interprofessioneel en interdisciplinair samenwerken in gezondheid en welzijn.pdf

OMSCHRIJVING

Interprofessioneel en interdisciplinair samenwerken in gezondheid en welzijn 1e druk is een boek van André Vyt uitgegeven bij Garant - Uitgevers N.V.. ISBN 9789044135626 Dit boek behandelt de verschillende aspecten die belangrijk zijn bij het samenwerken over beroepsgrenzen heen, waarbij de deskundigheden van verschillende gezondheidswerkers gecombineerd worden voor een betere gezondheidszorg. Na een bespreking van de specifieke competenties en bevoegdheden van hulp- en zorgverleners beschrijft de auteur de interdisciplinaire competenties die nodig zijn en de instrumenten die ingezet kunnen worden om de bepaling, planning en opvolging van interventies meer gecoördineerd en in onderlinge afstemming te laten gebeuren. Ten slotte brengt hij methoden en instrumenten aan om de kwaliteit van interdisciplinair samenwerken te meten.Over de auteursAndre Vyt is docent aan de Arteveldehogeschool, gastdocent aan de Universiteit Gent en directeur van het PROSE Netwerk voor kwaliteitszorg (www.prose.be). Hij is pionier in het interdisciplinair onderwijs en medestichter van het European Interprofessional Practice & Education Network (www.eipen.eu). Samen met meer dan 25 medewerkers heeft hij een interdisciplinair onderwijstraject uitgebouwd dat al in verscheidene onderwijsinstellingen geheel of gedeeltelijk is geïmplementeerd.

Wil je het boek lezen?Interprofessioneel en interdisciplinair samenwerken in gezondheid en welzijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur André Vyt. Lezen Interprofessioneel en interdisciplinair samenwerken in gezondheid en welzijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN