Het eurobedrog

Het eurobedrog - Jean Wanningen | Northernlights300.org

...moet' door Jean Wanningen - Onze prijs: €19,95 - Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen Het eurobedrog ... Gaat de val van de euro de Europese verkiezingen domineren ... ... . Als Griekenland valt, kunnen ook andere zuidelijke stenen vallen. {"content":{"product":{"title":"Je bekeek","product":{"productDetails":{"productId":"9200000025535198","productCreator":{"creators":["Jean Wanningen"],"crop":true ... trefwoorden: eurocrisis, Brussel, europees parlement, europese commissie, politiek, eurobedrog, muntunie. beschrijving Jean Wanningen neemt ons mee op een boeiende Europese reis, die voert van de Schumanverklari ... bol.com | Eurodynamica | 9789065233233 | Jean Wanningen ... ... . beschrijving Jean Wanningen neemt ons mee op een boeiende Europese reis, die voert van de Schumanverklaring uit 1950 naar het heden van 'het redden van de euro'. Het eurobedrog (Paperback). Het eurobedrog 1e druk is een boek van Jean Wanningen uitgegeven bij Uitgeverij Van Brug. ISBN 9789065239921 Jean Wanningen... In april 2014 publiceerde Jean Wanningen Het Eurobedrog, over de ontstaansgeschiedenis van de Europese Unie, de invoering van de euro, de structuur van de muntunie en de gevolgen daarvan voor de economieën van de eurozonelanden. Inmiddels zijn we vijf jaar verder en is de kritiek op de eenheidsmunt flink gegroeid. Het spijt gastauteur Hans-Olaf Henkel dat hij ooit voorstander was van de invoering van de euro. De munt blijkt een keurslijf dat geen eenheid schept, maar de eurozone splijt in geldgevers en geldleners. Hollande ligt dwars, Merkel volgt. Maar let op, waarschuwt Henkel. Als de Duitse kiezers het willen, kan dat in no time veranderen. Bestel Het eurobedrog van Jean Wannin...

INFORMATIE

AUTEUR
Jean Wanningen
DIMENSIE
7,2 MB
BESTANDSNAAM
Het eurobedrog.pdf

OMSCHRIJVING

Jean Wanningen (financieel journalist en voormalig insider in Brussel) neemt ons mee op een boeiende Europese reis, die voert van de Schuman verklaring uit 1950 naar het heden van het 'redden' van de euro. Er wordt een ontluisterend beeld geschetst van de ontwikkelingen die hebben geleid tot de huidige Europese Unie, het mislukte monetaire politieke experiment met de euro en de toekomstplannen voor een Europese superstaat, die in Brussel gesmeed worden. Onder het motto 'beter ten halve gekeerd' zouden we nu gewoon moeten stoppen niet alleen met de euro maar ook met het streven naar een centraal geleide federale staat. Simpelweg omdat de euro desastreus is gebleken voor alle eurolanden en omdat de bevolkingen van de Europese lidstaten niet vanuit Brussel geregeerd wensen te worden. In dit boek wordt niet alleen een analyse gegeven waarom de eenheidseuro een vernietigende uitwerking heeft op de economieën in en de burgers van de eurozone, maar tegelijkertijd ook een gezond-verstand oplossing aangedragen voor de diepste financiële economische crisis ooit. Met een uitgebreid voorwoord van euro-spijtoptant professor Hans-Olaf Henkel, de Duitse topeconoom en voormalig voorzitter van de Duitse werkgeversvereniging BDI. Prof. Henkel was in de jaren negentig van de vorige eeuw een fervent voorstander van de invoering van de euro, maar is inmiddels, nadat de voor Europa vernietigende uitwerking daarvan tot hem is doorgedrongen, een van de grootste criticasters van de mislukte Europese eenheidsmunt.

Wil je het boek lezen?Het eurobedrog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean Wanningen. Lezen Het eurobedrog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN