Dol op wol

Dol op wol - Turid Lindeland | Northernlights300.org

... zit jij hier goed! Want naast onze reguliere SO X S hebben wij meer bijzonder wol producten ... Dol op wol? Bekijk deze bijzonder wollige producten! | SOXS.co ... . Zo maak jij geen slippertje meer met onze yoga sokken.Voorzien van een antislip zool, zodat jij nooit meer uitglijdt op die gladde yogamat! Het adres voor hobbymaterialen, handwerkmaterialen, verstelwerk, scrapbook materialen en workshops. Dol op wol, een prachtig breiboek geschreven door Turid Lindeland. Handwerkboeken bestel je makkelijk online. Snelle levering. Achteraf betalen mogelijk. Dol op wol. Dol op wol. €19,95 . Ze breide s ... Hobby Deventer Dol-op-Wol wolwinkel patroon boek garen ... . Snelle levering. Achteraf betalen mogelijk. Dol op wol. Dol op wol. €19,95 . Ze breide sokken, kussens en hoezen, haakte kleden en omslagdoeken, breide tassen, stoelbekleding en truien. Ze laat ook zien wat het effect is van verschillende kleurcombinaties, zodat je zelf kunt bepalen welke kleuren en stijlen bij jou passen. Bij dol op wol verkopen ze heel veel wollen en biologisch katoenen brei- of haakgarens. Heel veel kleuren, waarvan ook verschillende die plantaardig geverfd zijn. Ze hebben natuurlijk ook magazines en boeken met patronen en kunnen een goed advies geven. Laat je inspireren in de winkel! Maandag: 13:00 - 17:30 uur Dinsdag tot en met vrijdag: 9:30 - 17:30 uur Zaterdag: 9:30 - 17:00 uur Bestel Dol op wol Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Dol op wol van Turid Lindeland. Nieuwe toepassingen voor traditionele Noorse motieven. Nieuwe toepassingen en kleurcombinaties met als uitgangspunt Noorse breimotieven. Forte Creatief. ISBN 9789462500990 Een webshop vol stoffen, wol, sieraden en leuke brei- en haakpakketten. Klantenservice. Veelgestelde vragen: Bestelling en levering; Retourneren Dol op wol | ISBN 9789462500990 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. dol op wol fredag 23 februari 2018. een nijlpaard haken. Heb een nijlpaard gehaakt van zelfgesponnen wol van het Gotlandschaap. Dacht dat het niet zo moeilijk was om te doen maar...dat was het wel! Het haken van de lapjes was leuk om te doen maar het in elkaar zetten was een moeilijke puzzel. Dol op wol. nieuwe toepassingen voor traditionele Noorse motieven. Auteur(s) Turid Lindeland Vertaler(s) Perpetua Uiterwaal. NUR code(s) 474 Handwerken, naaien en naaldkunst (als hobby) Imprint(s) Forte creatief Uitgever(s) Forte Uitgevers B.V. Taal Nederlands Vers. datum 15/02/2016 NSTC 500058197. Dol op wol aantal. In winkelmand. Categorieën: Breiboeken, Sokken- en accesoiresboeken Tags: breiboek, Dol op wol, forte, Nederlandstalig, Turid Lindeland...

INFORMATIE

AUTEUR
Turid Lindeland
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
Dol op wol.pdf

OMSCHRIJVING

De Noorse ontwerpster Turid Lindeland heeft zich laten inspireren door oude Noorse breimotieven. Het begon met een paaroude sokken die ze aantrof in een traditioneel hotel uit 1887 in Rosendal, Noorwegen. Die sokken waren het uitgangspunt voor breisels met nieuwe toepassingen en kleurcombinaties, waarmee ze een heel eigen landelijke, Scandinavische sfeer heeft geschapen. Ze breide sokken, kussens en hoezen, haakte kleden en omslagdoeken, breide tassen, stoelbekleding en truien. Ze laat ook zien wat het effect is van verschillende kleurcombinaties, zodat je zelf kunt bepalen welke kleuren en stijlen bij jou passen. Dit boek is, behalve een breiboek, ook een heerlijk bladerboek, met inspirerende foto's van het Noorse landschap.

Wil je het boek lezen?Dol op wol in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Turid Lindeland. Lezen Dol op wol Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN