De jaren Pep

De jaren Pep - Ger Apeldoorn | Northernlights300.org

... introductie van het blad, en werd uitgegeven door De Geïllustreerde Pers NV in Amsterdam ... Jaren pep - Ger Apeldoorn - 9789088862021 ... . Op de cover van het eerste reguliere nummer staan Mickey Mouse en Kuifje die elkaar de hand schudden onder de kop: Mickey en Kuifje in Pep. Op de eerste pagina werd de naam Pep uitgelegd: "Pep is een Engels woord voor pit ... De Jaren Pep. 940 vind-ik-leuks · 1 personen praten hierover. Een pagina ter ere van het roemruchte tijdschrift Pep, dat verscheen van 1962 tot 1975. De Jaren Pep. 935 likes · 3 talking about this. Een pagina ter ere van het roemruchte t ... Vind de jaren pep op Marktplaats - juni 2020 ... . De Jaren Pep. 935 likes · 3 talking about this. Een pagina ter ere van het roemruchte tijdschrift Pep, dat verscheen van 1962 tot 1975. Pep was een Nederlands stripweekblad dat van 1962 tot 1975 verscheen (zie wikipedia). Ger Apeldoorn (comedy-schrijver en journalist) beschrijft in De jaren Pep de opkomst en de ondergang van het roemruchte stripweekblad Pep, dat verscheen tussen 1962 en 1975 als poging van De Geïllustreerde Pers om het gat na Donald Duck te vullen. De Jaren Pep. 939 vind-ik-leuks · 1 personen praten hierover. Een pagina ter ere van het roemruchte tijdschrift Pep, dat verscheen van 1962 tot 1975. 77 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop de jaren pep eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! 38 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met de jaren pep! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats De...

INFORMATIE

AUTEUR
Ger Apeldoorn
DIMENSIE
3,83 MB
BESTANDSNAAM
De jaren Pep.pdf

OMSCHRIJVING

De jaren Pep 2e druk is een boek van Ger Apeldoorn uitgegeven bij Don Lawrence Collection, Uitgeverij. ISBN 9789088862021 Het stripblad Pep ontstond in 1962 als poging van uitgeverij De Geïllustreerde Pers om het gat tussen Donald Duck en Revue te vullen. In de jaren daarna groeide het uit tot het meest invloedrijke stripblad van Nederland. Een hele generatie jongens (en een paar meisjes) leerde er strips kennen als Asterix, Lucky Luke, Roodbaard en Corto Maltese en de eerste Nederlandse tekenaars maakten er hun debuut. De jaren Pep beschrijft de opkomst en de ondergang van dit roemruchte blad. Van de covers van Hans G. Kresse tot de uitwassen van Pietje Pep (Por Dios, wat een held!). Een blad dat meegroeide met zijn lezers en ze daardoor maakte tot wie ze zijn geworden.

Wil je het boek lezen?De jaren Pep in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ger Apeldoorn. Lezen De jaren Pep Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN