Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies

Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies - B. Coppes | Northernlights300.org

...elijk onderzoek naar Bijna Dood Ervaringen (BDE-en) weergegeven ... Amazon.fr - Bijna dood ervaringen en wereldreligies ... ... . Daaruit blijkt dat deze ervaringen echt zijn en dat een onafhankelijk bewustzijn buiten ons lichaam mogelijk is. Ook wordt ingegaan op het bestaan van zowel positieve als ook negatieve BDE-en. Er waren geen muren, het wit ging door en door. Er was geen geluid, alleen hetzelfde vreedzame gevoel wat ik had toen ik vier was (zijn eerdere bijna dood ervaring). Ik droeg een heel mooi pak, net als mijn favoriete rapper Kid ... Boek: Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies - Geschreven ... ... . Ik droeg een heel mooi pak, net als mijn favoriete rapper Kid Cudi. Ik keek naar mezelf in de spiegel en was zo trots op mezelf, op mijn hele leven en alles wat ik heb gedaan. Titel: Bijna dood ervaringen en wereldreligies, Auteur: B. Coppes, Artikelnummer: 9789059116801. Gratis verzending vanaf 20 euro! Bestel Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies van B. Coppes. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies | ISBN 9789059116801 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In dit boek wordt de stand van het wetenschappelijk onderzoek naar Bijna Dood Ervaringen (BDE-en) weergegeven. Daaruit blijkt dat deze ervaringen echt zijn en dat een onafhankelijk bewustzijn buiten ons lichaam mogelijk is. Ook wordt ingegaan op het bestaan van zowel positieve als ook negatieve BDE-en. De BDE-en geven inzicht in wat er gedurende de eerste ogenblikken na onze dood gebeurt ... Bijna Dood Ervaringen En Wereldreligies. Auteur:Bob Coppes. Nederlands; 264 pagina's; Uitgeverij Aspekt B.V. april 2008; Samenvatting. In dit boek wordt de stand van het wetenschappelijk onderzoek naar Bijna Dood Ervaringen (BD...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Coppes
DIMENSIE
9,86 MB
BESTANDSNAAM
Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies.pdf

OMSCHRIJVING

Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies 1e druk is een boek van Bob Coppes uitgegeven bij Uitgeverij Aspekt B.V.. ISBN 9789059116801 In dit boek wordt de stand van het wetenschappelijk onderzoek naar Bijna Dood Ervaringen (BDE-en) weergegeven. Daaruit blijkt dat deze ervaringen echt zijn en dat een onafhankelijk bewustzijn buiten ons lichaam mogelijk is. Ook wordt ingegaan op het bestaan van zowel positieve als ook negatieve BDE-en. De BDE-en geven inzicht in wat er gedurende de eerste ogenblikken na onze dood gebeurt. Mensen die een BDE hebben gehad, lijken antwoord te krijgen op bijvoorbeeld de vraag wat het doel is van hun verblijf op aarde. De ervaringen lijken ook een boodschap te bevatten over wat we met ons leven zouden moeten doen en wat niet. De BDE-en begeven zich daarmee op het terrein van de religies. Religies zeggen dat soort spirituele vragen ook te kunnen beantwoorden maar pretenderen bovendien ook nog vaak een monopolie op de waarheid te hebben. Of dat terecht is, wordt voor vijf grote religies onderzocht. Aangegeven wordt wat hun essenties zijn en waar de parallellen met de BDE-en zitten, maar ook waar de diverse religies op de verkeerde weg zitten. De conclusie is dat de BDE-en veel meer omvattend zijn dan elk van de religies afzonderlijk.

Wil je het boek lezen?Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Coppes. Lezen Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN