Wijde wereld trilogie 1 - Intrige in Parijs

Wijde wereld trilogie 1 - Intrige in Parijs - Robert Goddard | Northernlights300.org

... Britse delegatie nodig heeft is de mysterieuze dood van een hooggeplaatst lid uit hun afvaardiging ... Intrige in Parijs - Robert Goddard - Google Books ... . Intrige in Parijs. 'Als je aan een Goddard begint, is het onmogelijk het weer weg te leggen.' - Trouw1919. Parijs is het centrum van de wereld. Politici en diplomaten zijn bijeengekomen om de catastrofale gevolgen van de Eerste Wereldoorlog te overzien en het lot van de westerse wereld te bepalen.Het laatste wat de Britse delegatie nodig heeft is de mysterieuze dood van een hooggeplaatst lid ... Intrige in Parijs (Paperback). 1919, Parijs. Politici en diplomaten zijn bijeengekomen om de ca ... Intrige in Parijs - vanstockum.nl ... ... Intrige in Parijs (Paperback). 1919, Parijs. Politici en diplomaten zijn bijeengekomen om de catastrofale gevolgen van de Eerste Wereldoorlog te... Wijde wereld trilogie 1 - Intrige in Parijs van Robert Goddard kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789021016146. Intrige in Parijs book. Read 280 reviews from the world's largest community for readers. 1919, Parijs is het centrum van de wereld. Politici en diplomate... Intrige in Parijs is het eerste deel in de Wijde Wereld Trilogie, die zich afspeelt in de jaren na de Eerste Wereldoorlog. 'Als je aan een Goddard begint, is het onmogelijk het weer weg te leggen.' Trouw 1919. Parijs is het centrum van de wereld. Deel 1: Intrige in Parijs (2014) Oorspr. titel: The Wide World Trilogy # 1: The Ways of the World (2013) - Aantal pag.: 318 1919. Parijs is het centrum van de wereld. Politici en diplomaten zijn bijeengekomen om de catastrofale gevolgen van de Eerste Wereldoorlog te overzien en het lot van de westerse wereld te bepalen. Robert Goddard is een geweldige auteur. Download en lees het boek Wijde wereld trilogie 1 - Intrige in Parijs op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Wijde wereld trilogie 1 - Intrige in Parijs in PDF, ePUB, MOBI. Intrige in Parijs. overspel, verraad, moord. Parijs 1919, de strijd voor vrede begint. Robert Goddard Intrige in Parijs - 1 De wijde wereld...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Goddard
DIMENSIE
10,73 MB
BESTANDSNAAM
Wijde wereld trilogie 1 - Intrige in Parijs.pdf

OMSCHRIJVING

'Als je aan een Goddard begint, is het onmogelijk het weer weg te leggen.' Trouw1919. Parijs is het centrum van de wereld. Politici en diplomaten zijn bijeengekomen om de catastrofale gevolgen van de Eerste Wereldoorlog te overzien en het lot van de westerse wereld te bepalen.Het laatste wat de Britse delegatie nodig heeft is de mysterieuze dood van een hooggeplaatst lid uit hun afvaardiging. Dus als Sir Henry Maxted een dodelijke val maakt van het dak van het appartementencomplex waar zijn maîtresse woont, proberen ze alle verdachte omstandigheden te verhullen.Maar daar heeft de zoon van Maxted, James `Max' Maxted, andere ideeën over. De voormalige piloot is vastbesloten te achterhalen wat er met zijn vader is gebeurd, zelfs als het betekent dat hij de ogenschijnlijk harmonieuze, internationale verhoudingen op het spel zet.'Echt zo'n spannend, complex boek vol onverwachte wendingen, dat je in één ruk uitleest.' NouveauRobert Goddard is historicus en schrijver van prijswinnende, mondiale bestsellers. Intrige in Parijs is het eerste deel in de Wijde Wereld Trilogie, die zich afspeelt in de jaren na de Eerste Wereldoorlog.

Wil je het boek lezen?Wijde wereld trilogie 1 - Intrige in Parijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Goddard. Lezen Wijde wereld trilogie 1 - Intrige in Parijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN