Voor Dummies - Pensioen voor Dummies

Voor Dummies - Pensioen voor Dummies - Erik Beckers | Northernlights300.org

...rbeidsvoorwaarde en toch kennen veel men Pensioen staat in het middelpunt van de belangstelling ... Pensioen voor dummies, Erik Beckers, Robert Collignon ... ... . Toch is het voor veel mensen nog altijd een lastig onderwerp. In de compleet nieuwe editie van Pensioen voor Dummies vind je up-to-date informatie om een beter inzicht in en meer invloed op je eigen pensioen te krijgen. Pensioen voor dummies € 19,99. Veel mensen vinden pensioen een lastig onderwerp. In dit boek vind je up-to-date informatie om een beter inzicht in en meer invloed op je eigen pensioen te krijgen. De mogelijkheden om je pensioen aan te vullen, de waardeoverdracht van je pensioen en nog vee ... Voor Dummies - Pensioen voor Dummies - educatheek.nl ... . De mogelijkheden om je pensioen aan te vullen, de waardeoverdracht van je pensioen en nog veel meer onderwerpen komen aan bod. Pensioen voor Dummies groot succes Degressieve opbouw, inflatie, obligaties, indexatie, doorsneesystematiek, rentecurve en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Allerlei termen die te maken hebben met pensioenen die veel te ingewikkeld zijn om te begrijpen. Met alle mogelijkheden en risico's op een rijtje, kun je zelf werken aan een sterke financiele toekomst.Erik Beckers (Zwitserleven) en Robert Collignon (Aegon) hebben beiden ruime ervaring op pensioengebied. Pensioen voor Dummies is dan ook geschreven op basis van hun vele klantcontacten en - ervaringen. Pensioen voor Dummies van Erik Beckers en Robert Collignon is de tweede editie van dit eerder gepubliceerde werk, en bevat bijna 400 pagina's aan gedetailleerde informatie over het pensioen. Allereerst wordt ingegaan op de vraag wat pensioen is, het. Pensioen voor Dummies; Lees een stukje uit het boek. Pensioen voor Dummies Erik Beckers, Robert Collignon. Nederlands | Paperback € 19,99 + 39 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Veel mensen vinden pensioen een lastig ond...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Beckers
DIMENSIE
3,24 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Pensioen voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Voor Dummies - Pensioen voor Dummies 2e druk is een boek van Erik Beckers uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045353654 Stap voor stap je eigen pensioenplan opstellenVoorkom verrassingen en zorg zelf voor jouw pensioentoekomstPensioen is de belangrijkste arbeidsvoorwaarde en toch kennen veel mensen hun eigen pensioensituatie niet. Dankzij dit praktische boek hoef je geen academisch geschoolde pensioenjurist te zijn om de ins en outs van ons pensioenstelsel te begrijpen en je eigen plan op te stellen. Ga je bijna met pensioen? Lees of het verstandig is om nog even flink bij te sparen. Ben je ZZP'er? Gebruik je vrijheid en bepaal je eigen pensioenvangnet. Met alle mogelijkheden en risico's op een rijtje, kun je zelf werken aan een sterke financiële toekomst.Erik Beckers (Zwitserleven) en Robert Collignon (Aegon) hebben beiden ruime ervaring op pensioengebied. Pensioen voor Dummies is dan ook geschreven op basis van hun vele klantcontacten en - ervaringen.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Pensioen voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Beckers. Lezen Voor Dummies - Pensioen voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN