Perzisch Kookboek

Perzisch Kookboek - Afšīn Afkārī | Northernlights300.org

...en. Perzisch kookboek, inspirerende verhalen en recepten uit de Perzische Keuken Gepubliceerd op: 11 december 2016 - Door Annemiek Eekelder Ik kreeg een onwijs leuk boek toegestuurd over 'De Perzische keuken' ... Iraanse gerechten | Reisbureau Reisgraag.nl ... . De Perzische keuken kent weliswaar een traditionele indeling maar de inhoud is even exotisch als de sprookjes uit duizend-en-een-nacht. We reizen van het subtropische noorden (Gilan) naar hoofdstad Teheran en doorkruisen Iran richting Perzische Golf. Qua recepten zijn we dan via het ontbijt en de mezze bij de salades aanbeland. Mooi kookboek met lekkere gerechten en mooie uitleg over de achtergrond van belangrijke ingrediënten in de Perzische keuken. H ... De Perzische keuken: recepten en verhalen | Vegan Travel Life ... . Qua recepten zijn we dan via het ontbijt en de mezze bij de salades aanbeland. Mooi kookboek met lekkere gerechten en mooie uitleg over de achtergrond van belangrijke ingrediënten in de Perzische keuken. Heel leuk om zelf Iraans te koken en de gerechten zijn zeer smakelijk. Na het paar keer maken van sommige gerechten vind je de handigheid en ook waar je zelf je draai aankan geven bijv. het makkelijk vegetarisch of veganistisch maken van gerechten. Een kookboek over Perzisch eten! Oeh, dat is leuk! Ik ben benieuwd naar De Perzische Keuken van Yasmin Kahn. Na onze reis in Iran waren we ontzettend benieuwd naar de Iraanse recepten. En ja hoor, ze staan er allemaal in. Zoals onze favoriet (we aten toen nog vegetarisch) kurku-ye-sabzi (spinaziefrittata) en kurku-ye sibzameeni (aardappelgerecht) en Aash e- reshte (soep met linzen)...

INFORMATIE

AUTEUR
Afšīn Afkārī
DIMENSIE
9,68 MB
BESTANDSNAAM
Perzisch Kookboek.pdf

OMSCHRIJVING

Iraniërs gebruiken wat de natuur en de omgeving hun te bieden heeft. De diversiteit van hun eten wordt u duidelijk als u bij hen te gast bent. Een gerecht in het noorden van Iran heeft een andere smaak dan in het zuiden of het oosten. Deze verschillen in smaak komen door het gebruik van diverse kruiden. Iran heeft een grote oppervlakte en kent verschillende klimaten. De Perzische keuken is gebaseerd op kruiden, kruiden en nog eens kruiden. In de Perzische keuken komen alleen maar verse kruiden voor. Perzen noemen de kruiden sabzi of soms adwije.

Wil je het boek lezen?Perzisch Kookboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Afšīn Afkārī. Lezen Perzisch Kookboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN