De boot gemist

De boot gemist - Jill Mansell | Northernlights300.org

...n De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers ... Pas 25 en dan al de boot gemist | Nieuws | AD.nl ... . Geschreven bij De Boot Gemist. Ook met dit boek flikt ze het me weer, die Jill! Ik pak een boek om mezelf in slaap te lezen, wat normaal gesproken ook lukt. Jill laat me doorlezen tot ergernis van mijn collega's die zich afvragen waarom ik steeds zo moe op het werk verschijn. Vertalingen in context van "de boot gemist" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Ze laten je denken: Heb ik de boot gemist? De boot gemist. Jill Mansell, daar word je vrolijk van! Als Poppy op haar vrijgezellenavond de knappe T ... De boot gemist - Jill Mansell - (ISBN: 9789021016702) | De ... ... . Jill Mansell, daar word je vrolijk van! Als Poppy op haar vrijgezellenavond de knappe Tom ontmoet, gaat ze erg twijfelen over haar aanstaande huwelijk met Rob. Ze besluit de bruiloft af te zeggen en vertrekt naar Londen voor een heel nieuw leven. Hier huurt ze een kamertje bij de populaire kunstenaar Caspar French. Ook hij is superaantrekkelijk, maar Poppy blijft dromen over Tom. Najaar 1942. De U-612, een nieuwe duikboot van de nazi's, zal vanuit La Rochelle weldra vertrekken voor zijn eerste missie. De kapitein, Klaus Hoffmann, is de zoon van een legendarische duikbootcommandant. Sim...

INFORMATIE

AUTEUR
Jill Mansell
DIMENSIE
8,5 MB
BESTANDSNAAM
De boot gemist.pdf

OMSCHRIJVING

Poppy Dunbar ontmoet op haar vrijgezellenavond de man van haar dromen, maar heeft ze daarom ook De Boot Gemist...Vrijgezellenavond! Daar gebeurt het laatste wat Poppy verwacht: ze ontmoet de man van haar dromen. En dat is níet haar aanstaande bruidegom, maar de knappe Tom! Haar huwelijk zegt ze af en ze vertrekt naar Londen, waar ze een kamertje huurt bij de populaire kunstenaar Caspar French. Ook hij is superaantrekkelijk, maar Poppy blijft dromen over Tom. Heeft ze dan toch de boot gemist?Jill Mansell schrijft onweerstaanbare romans vol humor. Ze is een bestsellerauteur met inmiddels vele titels op haar naam, waaronder En de minnaar is... en Ondersteboven.

Wil je het boek lezen?De boot gemist in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jill Mansell. Lezen De boot gemist Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN