Baby-shiatsu

Baby-shiatsu - Karin Kalbantner-Wernicke | Northernlights300.org

...aby Shiatsu massage workshop van de expert Karin Kalbantner-Wernicke gedaan ... Baby-shiatsu van Karin Kalbantner-Wernicke, Tina Haase ... ... . Daar heb ik heel veel van geleerd. Hoe pak je een baby op? Hoe zorg je ervoor dat de baby het midden vindt bij 3 maanden. Dat betekent hand-hand contact en voet-voet contact. Heel belangrijk voor de motorische ontwikkeling. 9789060307304 9060307305 Baby-shiatsu Baby-shiatsu is een vorm van massage voor baby's in hun eerste levensjaar. Deze vorm van massage is veel meer dan ontspanning: het is effectief bij ... Baby-shiatsu | Gratis boeken downloaden in pdf, fb2, epub ... ... . Deze vorm van massage is veel meer dan ontspanning: het is effectief bij veel ziektes e Baby Shiatsu. Babies feel intuitively what scientists have needed painstaking research to establish: being touched and caressed is good for you. It... Baby-shiatsu is een vorm van massage voor baby's in hun eerste levensjaar. Deze vorm van massage is veel meer dan ontspanning: het is effectief bij veel ziektes en kwaaltjes zoals buikpijn, de eerste tandjes, slaapproblemen en buikkrampjes. Bovendien bevordert het de ontwikkeling van de baby en versterkt het de relatie tussen ouder en kind. Dit boek beschrijft duidelijk wat de voordelen en ... Met baby-shiatsu houd je je baby gezond. Het zorgt voor ontspanning en is effectief bij ziektes en kwaaltjes zoals buikpijn, de eerste tandjes, slaapproblemen en buikkrampjes.Baby-shiatsu bevordert de ontwikkeling van de baby en versterkt bovendien de relatie tussen ouder en kind.. Baby-shiatsu legt op duidelijke wijze uit wat de voordelen van baby-shiatsu zijn. Baby-shiatsu is een vorm van massage voor baby's in hun eerste levensjaar. Deze vorm van massage is veel meer dan ontspanning: het is effectief bij veel ziektes en kwaaltjes zoals buikpijn, de eerste tandjes, slaapproblemen en buikkrampjes. Shiatsu is een manuele behandelmethode voor preventieve gezondheidszorg en therapie die de natuurlijke zelfhelende kracht stimuleert. Baby-shiatsu is een vorm van massage voor baby's in hun eerste levensjaar. De behandeling gaat in op de behoeften en de ontwikkelingsfasen van je kindje. Er wordt met zachte druk behandeld op de energiebanen. Baby-shiatsu is een prachtige vorm van behandelen, het geeft de baby rust en ontspanning. De voordeligste groothandel voor Traditionele Chinese geneeskunde, massage bedrijven, fysiotherapeuten en cosmetica. Neem even de tijd en bezoek onze showroom op de Binderskampweg 29 unit 1 te Nijmegen. ... Koop nu Baby-shiatsu van Karin Kalbantner-Wernicke, T...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Kalbantner-Wernicke
DIMENSIE
8,81 MB
BESTANDSNAAM
Baby-shiatsu.pdf

OMSCHRIJVING

Baby-shiatsu is een vorm van massage voor baby's in hun eerste levensjaar. Deze vorm van massage is veel meer dan ontspanning: het is effectief bij veel ziektes en kwaaltjes zoals buikpijn, de eerste tandjes, slaapproblemen en buikkrampjes. Bovendien bevordert het de ontwikkeling van de baby en versterkt het de relatie tussen ouder en kind.Dit boek beschrijft duidelijk wat de voordelen en basisprincipes zijn van baby-shiatsu. Het biedt een toegankelijke instructie voor ouders die thuis hun baby willen masseren. Helder toegelicht en rijk geïllustreerd met foto's toont het boek hoe je met verschillende strijk- en druktechnieken en zachte strekkingen de lichaamsenergie kunt versterken.Baby-shiatsu is geschreven voor ouders, maar is als praktijkboek ook geschikt voor docenten zwangerschapsyoga, shiatsu-opleiders en -therapeuten.Psychotherapeut en shiatsudocent Karin Kalbantner-Wernicke studeerde lange tijd shiatsu in Japan en onderzocht waarom Japanse ouders al generaties lang baby-shiatsu toepassen. In Baby-shiatsu combineert zij deze kennis met shiatsutechnieken uit het Westen. Tina Haase is journalist en schrijft over de thema's gezondheid en gezinsleven.

Wil je het boek lezen?Baby-shiatsu in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Kalbantner-Wernicke. Lezen Baby-shiatsu Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN