Waar blijft mijn pensioen?

Waar blijft mijn pensioen? - Martin ten Cate | Northernlights300.org

... Waar blijft mijn pensioen? zet Martin ten Cate op heldere wijze uiteen waarom sparen voor pensioenen een doodlopende weg is ... Waar blijft mijn pensioen? (Dutch Edition) eBook: Cate ... ... . Vorig jaar volgde het boek dat ik hier bespreek, 'Waar blijft mijn pensioen?' Wat micro-economisch logisch is, is dat niet altijd ook macro-economisch. Pensioen is een moeilijk onderwerp. Wat juist, logisch en wenselijk lijkt op individueel niveau (micro) is bij pensioen niet zo logisch, wenselijk en juist is voor ons allemaal bij elkaar ... In Waar blijft mijn pensioen? zet Martin ten Cate op heldere wijze uiteen waarom sparen voor pensioenen een doodlopende ... Waar blijft mijn pensioen? door Martin Ten Cate (Ebook ... ... ... In Waar blijft mijn pensioen? zet Martin ten Cate op heldere wijze uiteen waarom sparen voor pensioenen een doodlopende weg is. In Nederland willen we graag vorderingen hebben en geen schulden. Dat is begrijpelijk, maar op logische gronden onmogelijk en onhoudbaar. In Nederland sparen wij voor onze pensioenen. Hoe logisch dat ook lijkt, dat is het niet. Er is geen land ter wereld waar zoveel wordt gespaard voor pensioenen en nog steeds is het niet genoeg.In Waar blijft mijn pensioen? zet Martin ten Cate op heldere wijze uiteen waarom sparen voor pensioenen een doodlopende weg is. In Nederland willen we graag vorderingen hebben en geen schulden. In Waar blijft mijn pensioen? zet Martin ten Cate op heldere wijze uiteen waarom sparen voor pensioenen een doodlopende weg is. In Nederland willen we graag vorderingen hebben en geen schulden. Dat is begrijpelijk, maar op logische gronden onmogelijk en onhoudbaar. Alumni bijeenkomst 'Waar blijft mijn pensioen?' Op maandag 30 september vond bij Nyenrode Business Universiteit de alumnidag Pensioenen plaats. Minister Koolmees en PFZW zien niets in een volledige of gedeeltelijke overstap naar een omslagstelsel. Op de ongeveer 31 miljard euro pensioenuitkeringen per jaar wordt 8,4 miljard euro betaald aan uitvoeringskosten ...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin ten Cate
DIMENSIE
9,38 MB
BESTANDSNAAM
Waar blijft mijn pensioen?.pdf

OMSCHRIJVING

In Nederland sparen wij voor onze pensioenen. Hoe logisch dat ook lijkt, dat is het niet. Er is geen land ter wereld waar zoveel wordt gespaard voor pensioenen en nog steeds is het niet genoeg.In Waar blijft mijn pensioen? zet Martin ten Cate op heldere wijze uiteen waarom sparen voor pensioenen een doodlopende weg is. In Nederland willen we graag vorderingen hebben en geen schulden. Dat is begrijpelijk, maar op logische gronden onmogelijk en onhoudbaar. Daarom is het pensioenakkoord een doodlopende weg en is het gedoemd om te mislukken: het is zoeken naar de hoek in een ronde kamer. Kortingen op pensioenen zijn dichterbij dan ooit en het vertrouwen in het stelsel kalft steeds verder af. Waarom willen de pensioensector, de wetenschap en de politiek niet naar oplossingen kijken? Conflicts of interest, tunnelvisie en onbegrip ondermijnen uiteindelijk uw pensioen. Ten Cate schetst in Waar blijft mijn pensioen? een alternatief. Martin ten Cate heeft bijna dertig jaar gewerkt in de financiële sector en publiceerde eerder onder andere het boek Een rijk land moet rijk leven.

Wil je het boek lezen?Waar blijft mijn pensioen? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin ten Cate. Lezen Waar blijft mijn pensioen? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN