Op een bolletje wol naar Rome

Op een bolletje wol naar Rome - Arnoud Boerwinkel | Northernlights300.org

...isstijl, briefpapier, nieuwsbrief, ... Maar 'Op een bolletje wol naar Rome' is niet alleen een reisverhaal ... Wol - Wikipedia ... . Het is ook een verhaal over liefde, vriendschap en bewondering. Liefde voor het wandelen, de natuur, zijn vrouw en familie, voor zijn collega's en vrienden. Vriendschap door alle mensen die hij ontmoet tijdens zijn reis, ... Op 15 oktober 2011 trekt Arnoud Boerwinkel (1952) de deur achter zich dicht van zijn woning in Amsterdam-Noord. Het is de eerste dag van een voetreis naar Rome. Aan zijn rug hangt een gewicht van zo`n twaalf kilo en ... Bolletje-Wol - Startpagina | Facebook ... . Het is de eerste dag van een voetreis naar Rome. Aan zijn rug hangt een gewicht van zo`n twaalf kilo en in zijn heuptasje draagt hij een bolletje wol dat zijn vrouw hem bij het afscheid heeft […] Op een bolletje wol naar Rome 25 april 2015 Boeken: Lezen over Italië Laat een reactie achter 'Rome oefent al jarenlang een mateloze aantrekkingskracht op me uit. Aan zijn gepijnigde rug hangt een gewicht van zo'n twaalf kilo en in zijn heuptasje draagt hij een bolletje wol met zich mee, dat zijn vrouw hem bij het afscheid geeft. Daarmee zal hij een spoor van rode draadjes door het la...

INFORMATIE

AUTEUR
Arnoud Boerwinkel
DIMENSIE
8,95 MB
BESTANDSNAAM
Op een bolletje wol naar Rome.pdf

OMSCHRIJVING

Op 15 oktober 2011 trekt Arnoud Boerwinkel (1952) de deur achter zich dicht van zijn woning in Amsterdam-Noord. Het is de eerste dag van een voetreis naar Rome. De tocht door Nederland onderneemt hij in de weekenden en in gezelschap van vrouw, familie, vrienden en collega's. Maar na het afscheid in Zuid-Limburg staat hij er vanaf 3 juni 2012 alleen voor. Aan zijn gepijnigde rug hangt een gewicht van zo'n twaalf kilo en in zijn heuptasje draagt hij een bolletje wol met zich mee, dat zijn vrouw hem bij het afscheid geeft. Daarmee zal hij een spoor van rode draadjes door het landschap trekken. Als hij half september aankomt in Rome heeft hij er een reis van ruim 2.100 kilometer op zitten. In dit beeldende verslag beschrijft hij de zware confrontaties met zichzelf, de wekenlange regenbuien en eenzaamheid van Noord-Frankrijk, de loodzware doortocht door de Alpen en de brandende hitte van het Noord-Italiaanse asfalt. Dit alles omlijst door bijzondere ontmoetingen met gastvrije mensen, met andere langeafstands¬wandelaars en medepelgrims. En met het soms hardvochtige, maar meestal liefdevolle grondpersoneel van de rooms-katholieke kerk.

Wil je het boek lezen?Op een bolletje wol naar Rome in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arnoud Boerwinkel. Lezen Op een bolletje wol naar Rome Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN