Niksen

Niksen - Olga Mecking | Northernlights300.org

...dgevoelens of de negatieve connotatie van uitstelgedrag', aldus het Vogue-artikel ... Niksen is gezonder dan je denkt, maar wel heel moeilijk ... ... . 'Anders dan mindfullness, dat aanwezigheid in het hier en nu predikt, mogen gedachtes bij niksen in alle vrijheid afdwalen.' Niksen. In een wereld die constante output van ons verwacht, is niksen - de kunst van het niks doen - moeilijker dan het klinkt. Op luchtige toon laat Olga Mecking zien hoe we meer kunnen luieren en dat even niets doen ons creatiever en gelukkiger maakt. Vol tips, enekdotes en meningen van experts. Ontdek de Dutch art of niksen! Rij ... Everything About Niksen, The Dutch Concept of Doing ... - Time ... . Vol tips, enekdotes en meningen van experts. Ontdek de Dutch art of niksen! Rijmwoordenboek NIKSEN 15 rijmwoorden in Van Dale Rijmwoordenboek. Rijmen op NIKSEN. Wat rijmt er op NIKSEN. Niksen - the Dutch Lifestyle Concept of Doing Nothing Je kan veel zeggen van Nederlanders, maar niet dat we goed zijn in niks doen. We voelen ons al snel schuldig als we niet de handen uit de mouwen steken en het onderste uit de kan halen. Niksen is a stress-reducing practice from the Netherlands that literally means to do nothing, or to be idle. In (non)practice, this means "doing something without a purpose, like staring out the ... Niksen - de kunst van het nietsdoen - is moeilijker dan je denkt. Toch schijnen Nederlanders er een aangeboren talent voor te hebben. Dat ontdekte althans journaliste Olga Mecking.Zij groeide op in Polen, maar woont al 10 jaar in Nederland. Vertalingen in context van "niksen" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Ik zat al drie maanden te niksen. Nu bij veel mensen werk en sociale activiteiten zijn weggevallen, blijft er tijd over om te niksen. Maar een beetje lanterfanten blijkt in de praktijk nog knap lastig, ondervond ook schrijfster en ... Nederlanders zouden daar erg goed in zijn. Het is zelfs een hype, Google maar eens op 'niksen' en je vindt al heel snel: "The Dutch art of doing nothing" Wat dat betreft ben ik een super Nederlander. Aan de sloot gezeten. Schooltjes visbroed (3-4 cm, ws karper) voorbij zien trekken, raar visje me... Niksen kost niks, v...

INFORMATIE

AUTEUR
Olga Mecking
DIMENSIE
5,5 MB
BESTANDSNAAM
Niksen.pdf

OMSCHRIJVING

‘Niksen’ is hét boek over de kunst van het nietsdoen. Expert Olga Mecking onderzocht het fenomeen niksen uitgebreid en maakte het wereldberoemd met haar artikel voor ‘The New York Times’. In ‘Niksen’ leer je van dé expert hoe jij door nietsdoen creatiever, ontspannen en gezonder wordt. In een wereld die verwacht dat we constant output leveren, is niksen – de kunst van het nietsdoen – moeilijker dan het klinkt. Gelukkig kan niksen altijd én overal, thuis, op je werk en onderweg!Niks hier maar eens op: Heb je het druk en ben je gestrest? Wanneer heb je voor het laatst even niets gedaan (nee, geen tv-kijken of een boek lezen)? We doen namelijk bijna altijd wel iets. Niksen is geen luxe maar een noodzaak. Het geeft je namelijk tools om beter met je dagelijkse uitdagingen om te gaan. Ook levert het je meer geluk en productiviteit op! Olga Mecking laat met humor, inzicht, grondig onderzoek en onderbouwing van experts zien dat nu even niets doen je heel veel oplevert. Ontdek hoe bevrijdend het kan zijn om wat vaker te luieren.Internationaal werd het ‘niksen’ al geroemd door vele toonaangevende media:‘Olga Mecking zette het Nederlandse fenomeen niksen op de internationale kaart.’ – de Volkskrant‘Niksen zorgt ervoor dat je meer gedaan krijgt.’ – Flow Magazine‘Niksen. Deze Nederlandse way of life is zo simpel als, eh, niets doen.' – Time Magazine‘Niksen is perfect voor mensen die meditatie frustrerend vinden.' – NBC News'Stop. Just Stop. And Learn how to Do Absolutely Nothing' - NY TimesOlga Mecking is journalist en auteur. Ze komt uit Polen en woont al tien jaar in Nederland. Haar artikel over niksen voor ‘The New York Times’ ging viral en veroorzaakte een internationale mediahype. Ze schrijft verder voor ‘The Guardian’, ‘the BBC’ en ‘The Atlantic’.

Wil je het boek lezen?Niksen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Olga Mecking. Lezen Niksen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN