Mindful omgaan met verlies

Mindful omgaan met verlies - Mieke Ankersmid | Northernlights300.org

... wie te maken heeft met verlies. Mindful omgaan met verlies 1e druk is een boek van Mieke Ankersmid uitgegeven bij Witsand Uitgevers ... Boek: Mindful omgaan met verlies - Geschreven door Mieke ... ... . ISBN 9789492011350 De laatste tien jaar is er een toenemende belangstelling voor mindfulness en de betekenis die de beoefening van mindfulness kan hebben voor de manier waarop we in ons leven staan.In dit boek wordt beschreven wat mindfulness kan betekenen voor wie te maken heeft met verlies. Daarnaast biedt Mindful omgaan met verlies ook herkenning uit de praktijk. Zes mensen, die allen een ingrijpend verlies hebben mee ... Mindful omgaan met verlies door Mieke Ankersmid (gebonden ... ... . Daarnaast biedt Mindful omgaan met verlies ook herkenning uit de praktijk. Zes mensen, die allen een ingrijpend verlies hebben meegemaakt, vertellen openhartig hun verhaal. Zij belichten daarin de betekenis van mindfulness voor hun rouwproces. Het boek wordt gecompleteerd met een cd met oefeningen om zelf te doen. Mindful omgaan met verlies: Amazon.es: Mieke Ankersmid, Nicole van Minnen: Libros en idiomas extranjeros De laatste tien jaar is er een toenemende belangstelling voor mindfulness en de betekenis die de beoefening van mindfulness kan hebben voor de manier waarop we in ons leven staan.In dit boek wordt beschreven wat mindfulness kan betekenen voor wie te maken heeft met verlies. Daarnaast biedt Mindful omgaan met verlies ook herkenning uit de praktijk. De laatste tien jaar is er een toenemende belangstelling voor mindfulness en de betekenis die de beoefening van mindfulness kan hebben voor de manier waarop we in ons leven staan.In dit boek wordt beschreven wat mindfulness kan betekenen voor wie te maken heeft met verlies. Daarnaast biedt Mindful omgaan met verlies ook herkenning uit de praktijk. Zes mensen, die allen een ingrijpend verlies ... Nr. 3 2018 | Omgaan met verlies Wat kan u helpen met verlies om te gaan? Deze artikelen bespreken wat u kunt verwachten als iemand van wie u houdt sterft, en welke praktische dingen een hulp kunnen zijn om met zo'n verlies om te gaan. Bestel Mindful omgaan met verlies van Mieke Ankersmid. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Restricties, social distance, thuisonderwijs geven, thuis werken, omgaan met verlies, ziekte en onzekerheid. Je hebt het toch allemaal gedaan. Nu geen applaus in de theaters maar een applaus voor jezelf. Ik zou zeggen, neem het in ontvangst. Je verdient het. Dank je wel Theater Rotterdam Doorleven - Omgaan met verlies en rouw / € 19.95 / 240 pagina's. Deel dit bericht op: 1 Reactie. Marie de Jonge op 9 januari 2020 om 13:23 Bedankt voor het delen van dit artikel over het boek. Mooi dat dit thema rouw zo uitvoerig besproken wordt. Ik denk dat velen er wat aan kunnen hebben....

INFORMATIE

AUTEUR
Mieke Ankersmid
DIMENSIE
4,38 MB
BESTANDSNAAM
Mindful omgaan met verlies.pdf

OMSCHRIJVING

Mindful omgaan met verlies 1e druk is een boek van Mieke Ankersmid uitgegeven bij Witsand Uitgevers. ISBN 9789492011350 De laatste tien jaar is er een toenemende belangstelling voor mindfulness en de betekenis die de beoefening van mindfulness kan hebben voor de manier waarop we in ons leven staan.In dit boek wordt beschreven wat mindfulness kan betekenen voor wie te maken heeft met verlies. Daarnaast biedt Mindful omgaan met verlies ook herkenning uit de praktijk. Zes mensen, die allen een ingrijpend verlies hebben meegemaakt, vertellen openhartig hun verhaal. Zij belichten daarin de betekenis van mindfulness voor hun rouwproces.Het boek wordt gecompleteerd met een cd met oefeningen om zelf te doen.Drs. Mieke Ankersmid is rouwtherapeut en mindfulnesstrainer. Zij werkt sinds 1995 op het gebied van 'omgaan met verlies en verdriet', door dood, scheiding,adoptie, ontslag, in individuele sessies en in groepen. Zij doet dit als zelfstandige vanuit haar eigen Bureau voor Verandering & Verankering, als trainer, coach, therapeut met een breed palet aan werkvormen. Ze is de auteur van het veelgelezen boek Verlaat verdriet.De illustraties zijn van Nicole van Minnen, tekendocent en counselor voor leerlingen die met verlies geconfronteerd worden.

Wil je het boek lezen?Mindful omgaan met verlies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mieke Ankersmid. Lezen Mindful omgaan met verlies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN