Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde

Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde - Michelle Marly | Northernlights300.org

...van de liefde, geschreven door Michelle Marly, koopt u bij Boeken ... Scheltema | Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde book. Read 57 reviews from the world's largest community for readers. Een hartstochtelijke roman over het p... Parijs 1919: het is Coco Chanel gelukt een succesvol mode-imperium op te bouwen. Haar mode is revolutionair, bevrijdend en het toppunt van elegantie. Maar als haar minnaar Boy Capel omkomt bij een ongeluk, is ze v ... Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde van Michelle ... ... . Maar als haar minnaar Boy Capel omkomt bij een ongeluk, is ze verlamd van verdriet. Pas als zij het plan opvat om haar grote liefde te vereeuwigen met een parfum, bloeit ze weer op. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze de charismatische Dimitri Romanov. Recensie: Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde - Michelle Marly dinsdag, 21 mei 2019. Dit jaar is het honderd jaar geleden dat de zoektocht van Coco Chanel naar het ultieme parfum begon. Uiteindelijk resulteerde dit in het wereldberoemde Chanel No5. Parijs 1919: het is Coco Chanel gelukt een succesvol mode-imperium op te bouwen. Haar mode is revolutionair, bevrijdend en het toppunt van elegantie. Maar als haar minnaar Boy Capel omkomt bij een ongeluk, is ze verlamd van verdriet. Pas als zij het plan opvat om haar grote liefde te vereeuwigen met een parfum, bloeit ze weer op. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze de charismatische Dimitri ... Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde neemt je mee naar een fascinerende tijd en beschrijft een groot deel van het leven van een minstens even fascinerende vrouw. Het gunt je een kijkje in haar bijzondere wereld. Dwaal met haar door de straten van onder andere Parijs en Venetië. Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde leest enorm vlot. Het boek is degelijk geschreven, doch het is geen literair kunstwerkje. Op toegankelijke wijze laat Michelle Marly de lezer gedurende 319 pagina's nader kennis maken met mademoiselle Chanel. Geen saaie uiteenzetting van historische feiten. Parijs 1919: het is Coco Chanel gelukt een succesvol mode-imperium op te bouwen. Haar mode is revolutionair, bevrijdend en het toppunt van elegantie. Maar als haar minnaar Boy Capel omkomt bij een ongeluk, is ze verlamd van verdriet. Pas als zij het plan opvat om haar grote liefde te vereeuwigen met een parfum, bloeit ze weer op. Tijdens haar zoekt Coco Mademoiselle Parfum vergelijk Onze producten onder alle Coco Mademoiselle Parfum! dagelijksehulpvergelijk.nl ›› parfum ›› Coco Mademoiselle Parfum. Nora van der Meulen Aanbeveling Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde ... Pas als zij het plan opvat om haar grote liefde te vereeuwigen met een parfum, bloeit ze weer op. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze de charismatische Dimitri Romanov. Met hem aan haar zijde reist Coco af naar Zuid-Frankrijk, naar de wieg van de parfumerie....

INFORMATIE

AUTEUR
Michelle Marly
DIMENSIE
8,78 MB
BESTANDSNAAM
Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Parijs 1919: het is Coco Chanel gelukt een succesvol mode-imperium op te bouwen. Haar mode is revolutionair, bevrijdend en het toppunt van elegantie. Maar als haar minnaar Boy Capel omkomt bij een ongeluk, is ze verlamd van verdriet. Pas als zij het plan opvat om haar grote liefde te vereeuwigen met een parfum, bloeit ze weer op. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze de charismatische Dimitri Romanov. Met hem aan haar zijde reist Coco af naar Zuid-Frankrijk, naar de wieg van de parfumerie. Daar komt ze haar liefdesparfum op het spoor dat nog steeds het succesvolste geurtje ter wereld is: Chanel No5. MICHELLE MARLY is het pseudoniem van een Duitse bestsellerauteur die opgroeide in de film- en muziekwereld. Na vele jaren in Parijs te hebben gewoond, pendelt ze inmiddels met man en hond tussen Berlijn en München. Door haar moeder, een bekend mannequin in de jaren vijftig, was ze al vroeg kind aan huis in de haute couture. Haar passie: parfums en hun ontstaansgeschiedenis. Daarvoor deed ze overal research, van Italiaanse kloosterparfumerieën tot de historische parfumfabrieken in Grasse in Zuid-Frankrijk. En uiteraard draagt ze zelf Chanel No5.

Wil je het boek lezen?Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michelle Marly. Lezen Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN