Dementie Inzicht

Dementie Inzicht - Jolanda de Mooij | Northernlights300.org

...et in de spiegel. Meer lezen over het kenmerk vergeetachtigheid ... De tien symptomen van dementie | Dementie.nl ... . Bovenstaande symptomen kunnen wijzen op dementie. Deze richtlijn beschrijft wat goede zorg is voor patiënten met dementie. Het is een multidisciplinaire richtlijn, bestemd voor alle medische zorgverleners die betrokken zijn bij de zorg voor patiënten met dementie. Deze richtlijn hoort sinds 2013 bij landelijke Zorgstandaard Dementie, die is opgesteld door Alzheimer Nederland en Vilans. Inzicht in de zorg en ondersteuning die mensen met dementie e ... Inzicht in dementiebeleid gemeenten | Movisie ... . Inzicht in de zorg en ondersteuning die mensen met dementie en hun naasten daadwerkelijk gebruiken is een belangrijke voorwaarde om dat te kunnen doen. Het nieuwe Register leidt niet tot extra administratieve taken voor zorgprofessionals omdat er slim gebruik wordt gemaakt van bestaande data, zoals de gegevens die huisartsen, ziekenhuizen of andere instanties tijdens het zorgproces vastleggen. Bestel Dementie Inzicht van Jolanda De Mooij;;Milly Van de Ploeg. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Brein inzicht helpt je graag mee om dementie begrijpelijk te maken. Met trainingen, een kant en klare activiteitenaanbod, coaching, voorlichtingen en lezingen. Samen komen we verder! De disclaimer van Zorgboeken.nl, beschikbaar gesteld door SAAM Uitgeverij. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden....

INFORMATIE

AUTEUR
Jolanda de Mooij
DIMENSIE
7,69 MB
BESTANDSNAAM
Dementie Inzicht.pdf

OMSCHRIJVING

Dementie Inzicht beschrijft de lichamelijke veroudering en de (verstandelijke) gevolgen van dementie op lichaam, geest en op gedrag. Het laat zien hoe we met deze veranderingen kunnen omgaan en hoe we onze zorg kunnen afstemmen op de persoonlijke behoeften en mogelijkheden van de persoon die aan dementie lijdt. Dit maakt het boek niet alleen bijzonder geschikt voor professionele zorgverleners, maar ook voor mantelzorgers, familie en anderen die direct betrokken zijn bij de zorg van iemand met dementie.Om goede zorg te kunnen verlenen, zowel thuis als in een verpleeghuis, is kennis en begrip van dementie noodzakelijk. Met deze kennis begrijpen we beter waarom diegene met dementie zich anders gaat gedragen, waarom hij de weg kwijtraakt, zijn partner niet meer herkent of agressief wordt. We krijgen inzicht in wat dementie met een mens doet en leren hoe we daar het beste mee kunnen omgaan en de juiste zorg kunnen verlenen. Dementie Inzicht koppelt theoretische kennis aan de praktijk en geeft zo waardevolle handvatten mee voor zorgverleners én mantelzorgers.Wat het boek zo bijzonder maakt, is dat het volledig is geschreven door twee zorgverleners uit de praktijk. Deze arts en verpleegkundige maken u als lezer deelgenoot van hun ervaringen op de werkvloer en vullen dit aan met theoretische kennis vanuit de (neuro)psychologie en geneeskunde.Dit is een Printing On Demand product en kan niet worden geretourneerd.

Wil je het boek lezen?Dementie Inzicht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jolanda de Mooij. Lezen Dementie Inzicht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN