De zomerkeuken

De zomerkeuken - Lisa Wingate | Northernlights300.org

...e gerechten, die je nu al doen dromen van zwoele zomerdagen met je vrienden ... De zomerkeuken - B. Jones - (ISBN: 9789059202016) | De Slegte ... . De chemie tussen de twee chefs maakt dit programma ongezien in het njam-aanbod! Bekijk hier alle afleveringen De geur van vers gemaaid gras, zonnecrème, BBQ & feelgoodfood. njam! doet je de zomer ruiken én proeven, in het nieuwe programma De Zomerkeuken van…! Bij njam! weten we al lang dat sharing caring is. Zeker wanneer het zomert. Daarom brengt in elke aflevering 1 topchef de zon in je bord met sharing- ... 7 bedden, 6 badkamers, zomerkeuken, ruim, comfortabel ... ... . Daarom brengt in elke aflevering 1 topchef de zon in je bord met sharing-gerechtjes. De zomer is niet de tijd van het jaar om uren in de keuken door te brengen, barbecuen of picknicken is ideaal in deze tijd. Ook worden in de zomer vaak koude buffetten geserveerd. De zomerkeuken geeft tips en informatie om klassieke zomerse ingrediënten die de essentiële zomerse smaken bevatten, te combineren. Als geen ander weet Wingate de lezer te trakteren op een diep ontroerend familieverhaal waar de realiteit vanaf spat. Wat Lynn A...

INFORMATIE

AUTEUR
Lisa Wingate
DIMENSIE
8,18 MB
BESTANDSNAAM
De zomerkeuken.pdf

OMSCHRIJVING

Sandra Kaye, bijna vijftig, is ten einde raad. Haar geliefde oudoom is overleden en zij moet zijn huis in de wijk Blue Sky Hill te koop zetten. Omdat ze het oordeel wil uitstellen en haar herinneringen aan Poppy wil koesteren, besluit ze het huis eerst een opknapbeurt te geven.Sandra's gezinsleden hebben geen oog voor haar verdriet. Verdrietig rijdt ze daarom dagelijks in haar eentje naar Blue Sky Hill. Ze weet dat de wijk verpaupert, maar wanneer ze kinderen uit een vuilniscontainer ziet eten, is ze ronduit verbijsterd. Al snel staat ze boterhammen uit te delen en verdringt ze haar eigen problemen naar de achtergrond. De twaalfjarige Cass, die met haar broer van huis is weggelopen, ziet Sandra's bijdrage met argusogen aan. Zo' n boterham is immers een druppel op een gloeiende plaat. Maar ook haar maag rammelt, en ergens koestert ze de hoop dat dit het begin betekent van een beter leven. Wanneer de wegen van Sandra Kaye en Cass elkaar kruisen, ontstaat er een band tussen de twee die geen van beiden ooit voor mogelijk had gehouden.Lisa Wingate werd in Amerika bekend door de vele inspirerende lezingen die ze geeft, als columnist van een tijdschrift en als bestsellerauteur van meerdere romans. In Nederland is ze dé verrassing van dit moment. Als geen ander weet Wingate de lezer te trakteren op een diep ontroerend familieverhaal waar de realiteit vanaf spat. Wat Lynn Austin doet in een historisch decor, doet Lisa Wingate in het hier en nu. De hoofdpersonen zouden je buren kunnen zijn! Met De zomerkeuken blijft de schrijfster trouw aan de ingetogen stijl van haar vorige boek, Bloeimaand.

Wil je het boek lezen?De zomerkeuken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisa Wingate. Lezen De zomerkeuken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN