De ziekte van Kortjakje

De ziekte van Kortjakje - Mira Feticu | Northernlights300.org

...droomt van de liefde, van hun lichamen tegen elkaar ... De ziekte van Kortjakje, Mira Feticu - Paperback ... ... . Ze wil een kind met hem. Maar haar man ... Een jonge vrouw die zich niet thuis voelt in een nieuwe taal en een nieuwe cultuur vervreemdt van haar echtgenoot. Ze droomt van de liefde, van hun lichamen tegen elkaar. Ze wil een kind met hem. Maar haar man wil geen kinderen, zelfs haar wil hij niet meer. `Soms denk ik dat de liefde is achtergebleven in Boekarest, dat ik haar als een verdwaald stuk bagage op de lopende band van het ... Kortjakje-syndroom -het lijden aan een ingebeel ... Ziekte van Kortjakje - Mira Feticu - 9789044526356 | Bruna.nl ... ... Kortjakje-syndroom -het lijden aan een ingebeelde ziekte; aanstelleritis. De patiënt staat te boek als een klagerig type. Lichamelijke oorzaken van zijn of haar klacht zijn niet te vinden. Meestal gaat het om chronische vermoeidheid. Naar het volksliedje: Altijd is Kortjakje ziek, midden in de week maar s zondags niet. Ziekte van Kortjakje. 0.0 0 5 Schrijver: Mira Feticu. Beschikbaar als e-book. Een jonge vrouw die zich niet thuis voelt in een nieuwe taal en een nieuwe cultuur vervreemdt van haar echtgenoot. Ze droomt van de liefde, van hun lichamen tegen elkaar. Ze wil een kind met hem. 'Altijd is Kortjakje ziek, midden in de week maar zondags niet.' Kortjakje had het goed bekeken: ze was ziek als er gewerkt moest worden, en knapte op als ze vrij had. Bij het omgekeerde Kortjakje syndroom is het, zoals de naam al zegt, precies andersom! Je wordt ziek als je vakantie krijgt! Dit wordt ook wel de vrijetijd ziekte genoemd. Ziekte van Kortjakje (Dutch Edition) y más de 8.000.000 libros están disponibles para Amazon Kindle . y más de 8.000.000 libros están disponibles para Amazon Kindle . Aldus 1 van de deskundigen op het gebied van 'het omgekeerde Kortjakje-syndroom' Prof. Ad Vingerhoets bij NU.nl. Het is volgens hem lastig te voorkomen dat iemand niet in het weekend of op de eerste vrije dag van de vakantie ziek wordt. Wat wel kan helpen is het doen van fitness of een workout op de laatste werkdag....

INFORMATIE

AUTEUR
Mira Feticu
DIMENSIE
5,21 MB
BESTANDSNAAM
De ziekte van Kortjakje.pdf

OMSCHRIJVING

Een jonge vrouw die zich niet thuis voelt in een nieuwe taal en een nieuwe cultuur vervreemdt van haar echtgenoot. Ze droomt van de liefde, van hun lichamen tegen elkaar. Ze wil een kind met hem. Maar haar man wil geen kinderen, zelfs haar wil hij niet meer. `Soms denk ik dat de liefde is achtergebleven in Boekarest, dat ik haar als een verdwaald stuk bagage op de lopende band van het vliegveld heb laten liggen. Als ze een oudere man ontmoet die haar belangstelling voor literatuur en filosofie deelt, ontstaat er een bijzondere erotische verhouding. Ondertussen blijft ze ongelukkig in haar huwelijk. De herinneringen aan het Roemenië van haar jeugd en de gedachte aan een kind blijven haar bezighouden. De gekte ligt op de loer. `Moeder zijn, dat zou me normaler maken .

Wil je het boek lezen?De ziekte van Kortjakje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mira Feticu. Lezen De ziekte van Kortjakje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN