De ontspoorde manager

De ontspoorde manager - Frank van Luijk | Northernlights300.org

... er sprake is van een teveel aan bepaalde eigenschappen ... De ontspoorde manager eBook by Frank van Luijk ... ... . Eigen-schappen die op zich nodig zijn om succesvol te zijn als mana - 12 de ontspoorde manager Bestel De ontspoorde manager van Frank van Luijk. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het verband tussen tevredenheid en productiviteit is complex. Sterker nog, het is zeker geen automatisme dat tevredenheid leidt tot een hogere productiviteit", schrijft Frank van Luijk in 'De ontspoorde manager'. De titel ten spijt, beperkt de Nederlandse filosoof-p ... De ontspoorde manager - Waarom mensen aan de top de weg ... ... . De titel ten spijt, beperkt de Nederlandse filosoof-psycholoog-leiderschapsexpert zich niet tot abject managersgedrag. Sommige managers vervallen onder d De ontspoorde manager, Frank van Luijk - Paperback - 9789047007128 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De ontspoorde manager in de media Waarom denken veel topmanagers toch dat ze boven de wet verheven zijn? Afgelopen week was dat weer het geval bij Donald Sterling, de schatrijke eigenaar van basketbalteam Los Angeles Clipper, die door de mand viel met zijn openlijke racistische uitlatingen. Van Luijk beschrijft de diverse typen ontspoorde managers en lardeert de theorie met tien voorbeelden van bekende Nederlandse managers, zoals Cees van der Hoeven (Ahold), Erik Staal (Vestia) en Dirk Scheringa (DSB), die op grootse wijze ontspoord zijn. Managers die allemaal aanvankelijk zeer succesvol waren, die alom geprezen en geroemd werden ... Managers die allemaal aanvankelijk zeer succesvol waren, die alom geprezen en geroemd werden, maar die ergens in hun loopbaan het spoor bijster raakten. Bureau ISBN - De ontspoorde manager werk De ontspoorde manager (ePUB) Bekijk alles. De ontspoorde manager Waarom mensen aan de top de w...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank van Luijk
DIMENSIE
9,32 MB
BESTANDSNAAM
De ontspoorde manager.pdf

OMSCHRIJVING

Wie kent ze niet, die managers die koste wat het kost aardig gevonden willen worden en daardoor in een bijna totale besluiteloosheid en inertie vervallen? Of de narcisten, de structopaten en de psychopathische managers? Sommige managers vervallen onder druk in schadelijk gedrag. Hoe komt dat? Waaraan kun je ze herkennen en hoe kun je met ze omgaan?Van Luijk beschrijft de diverse typen ontspoorde managers en lardeert de theorie met tien voorbeelden van bekende Nederlandse managers, zoals Cees van der Hoeven (Ahold), Erik Staal (Vestia) en Dirk Scheringa (DSB), die op grootse wijze ontspoord zijn. Managers die allemaal aanvankelijk zeer succesvol waren, die alom geprezen en geroemd werden, maar die ergens in hun loopbaan het spoor bijster raakten.

Wil je het boek lezen?De ontspoorde manager in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank van Luijk. Lezen De ontspoorde manager Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN