Big Data Engineering voor de zakelijke markt

Big Data Engineering voor de zakelijke markt - André Boonzaaijer | Northernlights300.org

...n rondgestuurd aan alle experts die via Freelance ... Big Data engineer gezocht - freelance en zzp opdrachten ... ... .nl hebben aangegeven op zoek te zijn naar big data opdrachten. Volgens het Centraal Bureau van de Statistiek voerde in 2015 al één op de vijf bedrijven analyses uit op big data. De wereldwijde markt voor bigdata-analyse groeit al jaren met dubbele cijfers. IDC voorspelt dat gerelateerde software, hardware en diensten in 2017 goed zijn voor een omzet van ruim 150 miljard dollar. In deze architectuur voor Big Data Science verd ... MKBaanbod.nl - gratis adverteren voor de zakelijke markt ... . In deze architectuur voor Big Data Science verdient het data lake speciale aandacht. Deze opslagplek voor big data kan foto's, video's, e-mails, geluidsfragementen, sensorische data of andere ongestructureerde data bevatten. Deze data ga je met BI-instrumenten raadplegen en analyseren, dit zijn de big data-analysetools. NBTC verzamelt in samenwerking met partners veel kennis en data over toerisme in en naar Nederland. Diepgaande kennis van de markt, zoals bezoekersgroepen en hun behoeftes, reisgedrag en bestedingspatronen, brengen wij nauwgezet in kaart. De markt voor mobiele mediatoepassingen en apps blijven dit jaar interessante ontwikkelingen doormaken. Dit blijkt uit de voorspellingen van de telecomexperts van Strategy Analytics voor deze marktsegmenten.Volgens de experts blijven mobiele marktsegmenten als mobiele mediatoepassingen en mobiele apps ook dit jaar weer interessante ontwikkelingen mee te maken. Bij Yes Telecom de zakelijke telecom provider krijgt u abonnementen die precies passen bij het belgedrag en datagebruik van uw organisatie. Lees meer....

INFORMATIE

AUTEUR
André Boonzaaijer
DIMENSIE
8,40 MB
BESTANDSNAAM
Big Data Engineering voor de zakelijke markt.pdf

OMSCHRIJVING

De beloften en verwachtingen van data-analyse, en met name data science, zijn torenhoog. Techbedrijven buitelen over elkaar heen met cloud-based oplossingen die uw bedrijf radicaal zullen veranderen naar een datagedreven operatie.Dit boek neemt u invogelvlucht mee over het oerwoud aan technieken dat hierbij komt kijken, gezien vanuit een zakelijk perspectief. Nu eens geen Twitter, Facebook of andere consumentgerelateerde databronnen: juist de inrichting voor de zakelijke (enterprise) markt wordt in dit boek uitgelicht.

Wil je het boek lezen?Big Data Engineering voor de zakelijke markt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur André Boonzaaijer. Lezen Big Data Engineering voor de zakelijke markt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN