Zo leer je goed schaken deel 2

Zo leer je goed schaken deel 2 - M. Euwe | Northernlights300.org

...in stapjes ... Dan kan je hier alles leren wat je moet weten ... Hoe kun je leren schaken? Les 1. - Weethetsnel | De beste ... ... . Ik leg hier de spelregels uit, gevolgd door nog meer informatie waardoor je als beginnende schaker een vliegende start maakt! Ik geef verschillende tips om te winnen, hoe je moet noteren, veelgebruikte schaaktermen en nog meer dingen die je moet leren om goed te kunnen schaken voor beginners. "Schaken is hartstikke goed voor je, vertelt Taatgen de scholieren. Hij heeft niet alleen professor en doctor voor zijn naam s ... Vind leren schaken op Marktplaats - juni 2020 ... . Hij heeft niet alleen professor en doctor voor zijn naam staan, hij heeft ook wat met schaken. "Op de basisschool heb ik heel veel geschaakt", vertelt hij. "Als je schaakt, leer je zaken die je ook voor andere dingen kunt gebruiken. Wil je leren schaken? In deze serie worden de basistechnieken van het schaken met je doorgenomen. Zo leer jij volgens een stappenmethode meer over de schaakstukken, het bord, de loop van de stukken en de coördinaten. De handleiding onder deze video neemt de uitleg en de stappen nog eens duidelijk met je door. Een partij onder niveau bestuderen is niet zo nuttig, dus zoekt Anish partijen met een rating tussen 2.600 een 2.700. Hij heeft zelf een rating van 2.588 bij FIDE, vanaf 2.500 ben je grootmeester. Dit is de vierde les van Zo leer je schaken!. Het eerste deel van deze serie is hier te vinden, de laatste les is hier te vinden. Les 4: Het begin is gemaakt ... Het is best mogelijk dat het goed is om een paard weg te geven om bijvoorbeeld daarna schaakmat te geven. Met dit in ons achtergrond gaan we nu naar het aanvallen: Later leer je te spelen tegen de andere kleur. Hoe maak je een plannetje om de andere koning schaakmat te zetten, hoe kun je remise spelen etc. Zelf ben ik de jongste van een gezin met 6 kinderen. Mijn oudste broer was 13 jaar ouder dan ik. Ik heb het schaakspel geleerd van twee broers en mijn vader. Zij konden het goed. En hoe leer je dan zo ... Wil je leren schaken? In deze serie worden de basistechnieken van het schaken met je doorgenomen. Zo leer jij in deze les meer over de pionnen, als vervolg op het aanvallen en het slaan zoals behandeld in het eerste deel van deze les. De handleiding onder de instructievideo neemt de uitleg en de stappen nog eens duidelijk met je door. Het is nooit te laat om te leren schaken - het populairste spel ter wereld! De schaakregels zijn eenvoudig te leren: Hoe zet je het schaakbord op Hoe bewegen de schaakstukken Ontdek de speciale schaakregels Ontdek wie bij schaken de eerste zet doet Bekijk de regels over hoe je een schaakpartij wint Bestudeer......

INFORMATIE

AUTEUR
M. Euwe
DIMENSIE
11,35 MB
BESTANDSNAAM
Zo leer je goed schaken deel 2.pdf

OMSCHRIJVING

Max Euwe (1901-1981) was niet alleen wereldkampioen schaken, van 1935 tot 1937, maar ook leraar van beroep. Die beide kwaliteiten komen samen in de twee leerboeken ZO LEER JE GOED SCHAKEN. Euwe maakt gebruik van het zelf-test-systeem. Door interessante stellingen op te lossen leert men beter schaken. Via een waarderingsysteem, zeg maar de rapportcijfers van meester Euwe, krijg je inzicht in de eigen vorderingen. Euwe's lessen blijven waardevol en zijn tijdloos.

Wil je het boek lezen?Zo leer je goed schaken deel 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Euwe. Lezen Zo leer je goed schaken deel 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN