Last van Vergetelijkheid

Last van Vergetelijkheid - Tineke van Sleen | Northernlights300.org

...deelname. Lunch dien je zelf mee nemen. Inclusief het boek van Tineke van Sleen: Last van vergetelijkheid, over communicatie vanuit je hart! Certificaat Interactieve avond over 'Last van vergetelijkheid' in de Bibliotheek ... Tineke van Sleen (62) | De Combinatie Ridderkerk ... . IJsselstein 29 januari 2020 Aanvang vanaf 19:30u Overtoom 7 / 3401 BK IJsselstein. Woensdagavond 29 januari geeft Tineke van Sleen in de Bibliotheek IJsselstein een interactieve lezing naar aanleiding van haar boek 'Last van ve. Meer lezen Ik schreef het boek 'Last van Vergetelijkheid' - dat werd opgetekend door Simone van Nes - en heb mijn eigen onderneming in het geven van individuele coaching en trainingen. Ik ben lid van WBNR en was lid van ... PDF ePUB - Last van Vergetelijkheid ... . Meer lezen Ik schreef het boek 'Last van Vergetelijkheid' - dat werd opgetekend door Simone van Nes - en heb mijn eigen onderneming in het geven van individuele coaching en trainingen. Ik ben lid van WBNR en was lid van VRO. Daarnaast heb ik ook in de ouderraad van De Piramide gezeten. Deze school zat in die tijd op de oude locatie in Rijsoord. Haar boek "Last van Vergetelijkheid, communicatie vanuit je hart' is een mooi, fris-ogend boek van rond de 100 pagina's, geschreven vanuit haar verbondenheid met zowel de mens met dementie als met alle betrokkenen om hen heen. Stampvol informatie over dementie en over heldere Een positieve benadering mét compassie bij dementie in "Last van Vergetelijkheid" - Hoe ervaart een zorgvrager onze zorg? - De Keerzijde houdt u een... Last van misselijkheid? Misselijkheid kan verschillende oorzaken hebben en meestal niet ernstig, maar het geeft altijd een vervelend gevoel in je lijf. Het is niet direct ziek zijn, maar het kan je dagelijkse bezigheden danig verstrooien. Je voelt je gewoon niet fit. De eerste spreker is Tineke van Sleen, schrijfster van het boek "Last van Vergetelijkheid". Ook geeft zij trainingen en workshops, dementie loopt als een rode draad door haar werk. Zij vertelt om niet te spreken over "dementerenden" maar over "mensen met dementie". Door middel van oefeningen en heldere taal geeft zij handvatten voor communicatie met dementerenden. Een aanrader voor een ieder die hiermee te maken heeft. Aan de presentatie zijn geen kosten verbonden, in de pauze wordt koffie en thee geschonken. Tineke van Sleen is auteur van het boek 'Last van vergetelijkheid'....

INFORMATIE

AUTEUR
Tineke van Sleen
DIMENSIE
8,50 MB
BESTANDSNAAM
Last van Vergetelijkheid.pdf

OMSCHRIJVING

Last van Vergetelijkheid 1e druk is een boek van Tineke van Sleen uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402168884 Een positieve fysieke benadering mét compassie, daar gaat het om. Laten we kijken: wat kun je nog wel? Denk altijd maar: PAC! De Positieve Aanpak in Communicatie! Uiteindelijk maken we samen het verschil.' Tineke van SleenWaarom zijn we toch geneigd ons te concentreren op wat iemand met dementie niet meer kan, vraagt Tineke zich af. Wat als we ons gaan richten op de vermogens van wat iemand nog wél kan? Als we de interactie proberen te verbeteren?Of u nu zorg draagt voor een geliefde of zorg verleent als professional, communicatie met uw naaste met dementie komt na het lezen van dit boek recht vanuit uw hart!

Wil je het boek lezen?Last van Vergetelijkheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tineke van Sleen. Lezen Last van Vergetelijkheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN