Groeiboek - Mijn eerste groeiboek: in de zoo

Groeiboek - Mijn eerste groeiboek: in de zoo - Heidi Walleghem | Northernlights300.org

...de Vandermeeren, Rosemarie De Vos) Mijn eerste dierengroeiboek: kriebeldieren (Ludwien Veranneman, Sebastiaan Van Doninck) Mijn eerste dierengroeiboek: Boerderij De Bonte Bende (Inge Bergh, Anne Westerduin) Mijn eerste groeiboek ... HEIDI WALLEGHEM Met illustraties van Geert Vervaeke. Mijn ... ... . Mijn eerste zoogroeiboek | ISBN 9789059086258 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De baas van de zoo heeft het druk. Pom wil hem helpen. Samen met Sil en Bel de kat werkt hij hard voor alle dieren. Oplopend in niveau van AVI-Start t/m M5. ... Heidi Walleghem Mijn eerste groeiboek: ik lees het zelf! in de zoo. Gedrukt boek . De baas van de zo ... PDF Boek Groeiboek - Mijn eerste groeiboek: in de zoo ... . Pom wil hem helpen. Samen met Sil en Bel de kat werkt hij hard voor alle dieren. Oplopend in niveau van AVI-Start t/m M5. ... Heidi Walleghem Mijn eerste groeiboek: ik lees het zelf! in de zoo. Gedrukt boek . De baas van de zoo heeft het druk. Groeiboek - Mijn eerste groeiboek: in de zoo Heidi Walleghem. Hardcover € 19.95. Boeken tips. Bekijk de boeken tips voor meer inspiratie. Leuk voor jezelf of als cadeau, hier vind je alle boeken tips. De biografie van Memphis Depay. Memphis Depay is misschien wel een van de meest besproken voetballers van deze generatie. 9-apr-2014 - Deze pin is ontdekt door Benita. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Buy In de zoo: ik lees het zelf! (Mijn eerste groeiboek ik lees het zelf!) 01 by Walleghem, Heidi, Vervaeke, Geert (ISBN: 9789059086258) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders....

INFORMATIE

AUTEUR
Heidi Walleghem
DIMENSIE
8,53 MB
BESTANDSNAAM
Groeiboek - Mijn eerste groeiboek: in de zoo.pdf

OMSCHRIJVING

De baas van de zoo heeft de handen vol. Pom besluit hem te helpen, want hij heeft een groot hart voor dieren. Samen met Sil en Bel de kat werkt Pom zich uit de naad voor elk dier: ze troosten Jaap de aap, zoeken een mams voor een eenzaam eendje, laten de droom van de olifant in vervulling gaan en vieren de verjaardag van alle dieren. Maar hoe Pom ook zijn best doet, Jos de vos kan hem niet uitstaan. Jos wil ver weg van de zoo en van Pom. Samen met vijf andere dieren ontsnapt hij uit de zoo en trekt de wijde wereld in. Maar zonder de hulp van Pom maken ze er algauw een zootje van.Kom binnen in de zoo en beleef er avonturen met Pom, Sil, Bel de kat en een heleboel dieren! Letter na letter. Woord voor woord. Zin per zin. Want de verhalen volgen jouw eigen leesweg. Ontdek de magie van zelf leren lezen. Stap voor stap.Heidi Walleghem duikt met Pom, Sil en Bel de kat het dierenpark in. In verhalen voor eerste lezers, van makkelijk naar moeilijk, van kijkplaat met eenvoudige zinnen tot volwaardig leesverhaal, in een boek dat meegroeit met het leesniveau van kinderen. Geert Vervaecke stimuleert fantasie en leesplezier met pareltjes van illustraties. Want woord en beeld gaan hand in hand, steeds verder.

Wil je het boek lezen?Groeiboek - Mijn eerste groeiboek: in de zoo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Heidi Walleghem. Lezen Groeiboek - Mijn eerste groeiboek: in de zoo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN