Gevangen in een jurk

Gevangen in een jurk - Regina Jennings | Northernlights300.org

...ar de bewoonde wereld om hulp te zoeken. Deze hulp vindt ze bij Nick Lovelace, een echte zakenman in grondprojecten en railbouw ... WE ZITTEN GEVANGEN IN EEN SPOOKHUIS! (Roblox) - YouTube ... . Gevangen in een jurk - Regina Jennings ... Ann verschuilt zich achter een leven als bizonjager. Ze is naar Garber gestuurd om hun weggelopen kokkin te zoeken. Als de vrouw met de noorderzon vertrekt en haar zoontje bij Ann achterlaat, is Nick de enige die ze om hulp kan vragen. Gevangen in een jurk, door Regina Jennings : Zij wil de vrijheid van de uitgestrekte vlaktes. Hij wil het aanzien van een suc ... Gevangen in een jurk - bibliotheek.nl ... . Gevangen in een jurk, door Regina Jennings : Zij wil de vrijheid van de uitgestrekte vlaktes. Hij wil het aanzien van een succesvolle carrière. Geen van beiden is klaar voor wat hun te wachten staat. Onderweg naar Garber en een volgende overwinning in zijn leven, raakt Nicholas Lovelace betrokken bij een treinoverval. GEVANGEN IN EEN JURK, Jennings, Regina, Romans, BKROM001831 | Regina Jennings: Gevangen in een jurk Zij wil de vrijheid van de uitgestrek... Gevangen in een jurk van Regina Jennings en Richard Kettmann voor €20.00 - Zij wil de vrijheid van de uitgestrekte vlaktes. Hij wil...

INFORMATIE

AUTEUR
Regina Jennings
DIMENSIE
12,87 MB
BESTANDSNAAM
Gevangen in een jurk.pdf

OMSCHRIJVING

Zij wil de vrijheid van de uitgestrekte vlaktes.Hij wil het aanzien van een succesvolle carri�re.Geen van beiden is klaar voor wat hun te wachten staat.Onderweg naar Garber en een volgende overwinning in zijn leven, raakt Nicholas Lovelace betrokken bij een treinoverval. Als de bandieten hem bedreigen, schiet de persoon van wie hij dit het allerminst verwacht hem te hulp: Ann Tillerton uit Prairie Lea.Ann verschuilt zich achter een leven als bizonjager. Ze is naar Garber gestuurd om hun weggelopen kokkin te zoeken. Als de vrouw met de noorderzon vertrekt en haar zoontje bij Ann achterlaat, is Nick de enige die ze om hulp kan vragen. In hun pogingen te ontdekken wat ze met het kind aan moeten, vormen ze een uitzonderlijk koppel.Het leven in de stad vraagt van Ann dat ze zich gedraagt �n kleedt naar de normen van de beschaafde wereld � iets wat haar moeilijk afgaat. Intussen staat Nick in zijn werk voor nieuwe uitdagingen, en zijn omgang met een niet bepaald verfijnde dame doet zijn reputatie geen goed. Heen en weer geslingerd tussen hun eigen dromen, een ontluikende liefde en de verwachtingen van anderen, is de vraag: zal dit paar de weg naar elkaar vinden?'Jennings is een frisse wind in de wereld van de christelijke, historische roman.'Regina Jennings is afgestudeerd aan de Oklahoma Baptist University met een graad in de Engelse taal. Ze heeft gewerkt bij The Mustang News, bij de Oklahoma National Stockyards en bij verschillende andere veekeuringen. Zij en haar gezin wonen in de omgeving van Oklahoma City.

Wil je het boek lezen?Gevangen in een jurk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Regina Jennings. Lezen Gevangen in een jurk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN